Vokalna skupina medicinskih sestara Međimurja predstavila se prvim nastupom

Marija Prekupec, Irena Mađarić Tuksar, Kristina Premuš, Bojana Preložnjak, Tanja Krnjak, Vjerana Tuksar, Sanja Židov i Đurđica Baksa Aslani će zauvijek pamtiti 1. lipnja 2018. godine, pamtit će čakovečki Centar za kulturu gdje su imale svoj premijerni nastup u sklopu humanitarne priredbe Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom.

Uz izvjesnu dozu treme prvog nastupa,  pred prepunim gledateljstvom, one su izvele  međimursku narodnu  ‘Z Međimurski zdenci’i ‘Love And Marriage’ Franka Sinatre, izvještava eMeđimurje uz foto Miroslave Novak.

  • Bilo je više od savršenog – rekla je po nastupu njihova voditeljica Stela Cimerman, mag. glazbene pedagogije. Rekla je, kako u prilog savršenstvu ide svega devet zajedničkih proba i da su tek nedavno osnovane i ako će nastaviti takvim entuzijastom da će se o njima još čuti.

Pjevačice s različitih odjela čakovečke Županijske bolnice i Doma zdravlja ovoga puta su zablistale u odorama za pjesmu i ples, a isto kao što blistaju u obavljanju svojih svakodnevnih humanih obveza.

I u tim su odorama odradile još jednu svoju humanu misiju. – Hvala vam zbog toga! – poručuju iz Županijske lige protiv raka Čakovec, organizatora priredbe.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.