Što se više jebemo, manje nas je!

Kažu da se do sada iselilo 348.000 ljudi. Znate li vi koliko je to? To je skoro 10% stanovništva Hrvatske! Za skoro 10% nas je manje!

Što to povlači za sobom?

Pa povlači mnogo pitanja, jedno od njih je treba li za 10% smanjiti i broj zastupnika u Saboru? To pitanje bih mogao postaviti i na nacionalističkoj osnovi: da li se smanjio i broj Srba u Hrvatskoj za 10%? Ili Roma?

Povlači se i pitanje treba li onda smanjiti i državnu administraciju za 10%? Ili treba osnovati neko ministarstvo ili barem agenciju za iseljavanje? Jer budimo realni, iseljava se velikom brzinom, bez teškoća. Zato treba osnovati neko ministarstvo ili agenciju da se malo zakomplicira to iseljavanje. Pa barem je naša administracija poznata po sporosti i neažurnosti, da vidite kako bi se samo usporilo iseljavanje kad bi državna administracija uplela svoje prste u to opravdanjem da želi pomoći. Jer tamo gdje pomažu ministarstvo ili neka agencija, dugotrajnost procesa ja zagarantirana!

Kažu i da bi još 500.000 ljudi moglo iseliti. Ali neće iseliti ovi koji nas tjeraju na iseljavanje, definitivno neće iseliti uhljebi, neće iseliti ni umirovljenici jer neće imati snage za to i neće iseliti ugostitelji. A neki se neće iseliti nego će se samo u najgorem slučaju vratiti tamo gdje imaju drugo (ili zapravo prvo?) državljanstvo (na TV upravo emisija o Hercegovini – ovo je samo fusnota!).

Znate li koja je najuspješnija kompanija u Hrvatskoj? Tko? Ina? Neka banka? Hrvatski Telekom? Adris grupa, Valamar Riviera, Plava Laguna, Atlantic grupa? Ma nemate vi pojma! Najuspješnija kompanija u Hrvatskoj je Reckitt Benckiser Group plc! Ne znate koja je to? Kako ne znate? Pa gdje vi živite?

Da vam pomognem malo: koja je hit tema ovih dana (osim SP u Rusiji!)? Pa demografija ljudi, demografija! I kažu da je spas u dvije riječi: jebite se! Za nepismene u jednoj riječi: jebitese! Za napredne u tri riječi: jebi te se! No dragi moji, badava se vi jebete, to nam neće spasiti demografiju! Zašto? Pa zbog ove najuspješnije kompanije: Reckitt Benckiser Group plc! I još ne znate koja je to? Ajmo mala pomoć: durex! Aha! Sinulo vam je! Tako je! Reckitt Benckiser Group plc! u svom sastavu ima Durex, najpoznatije kondome! I možete se vi jebati dan i noć kad je Durex tu!

I jel’ kužite sad kako povećati demografiju? Jebanjem bez kondoma? Uopće niste shvatili ništa! Demografija će se povećati kad će se povećati kupovna moć stanovništva! Da si kondome mogu kupiti i ovi koji ne iseljavaju!

Jer kad će si  i oni moći kupiti kondome, manja će biti izdavanja za socijalu! Manja izdavanja za socijalu otvaraju vrata za veće ulaganje u gospodarstvo, smanjenje poreza, prireza, otvaranje novih, PLAĆENIH radnih mjesta, gradnju vrtića, škola itd. I porast će demografija, porast će gospodarstvo, porast će kultura, obrazovanje…

Da, uvijek je rješenje u jebanju! Samo treba paziti koga se jebe! I jesmo li se zaštitili!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.