Osvoji 3 knjige za svoju školsku knjižnicu i jednu za sebe

I zadnjih potrebnih 80 primjeraka knjige Različitost je najzanimljivija boja života za mlade literate osnovnih škola je u tisku i bit će poslani na adrese škola najkasnije u utorak 29. svibnja 2018. godine. Tako će biti podijeljeno 252 zbornika radova svim mladim autorima koji su poslali radove na natječaj Različitost udruge Mlada pera iz Čakovca i njihovim školskim knjižnicama.

Kaj je važne?

Iz povratnih informacija koje udruga dobiva svi su zadovoljni i pohvaljuju zbornik, a ima i učenika kojima je žao što nisu poslali i svoj rad. No svi oni, odnosno svi vi, osnovnoškolci cijele RH, imate priliku osvojiti jedan primjerak zbornika za sebe i 3 primjerka za svoju školsku knjižnicu. Sve što trebate napraviti je poslati bilo koji svoj literarni rad (ili više njih!), uz suglasnost škole i roditelja, za objavu na portalu Top generacija. Tri osnovne škole iz kojih pristigne najviše radova dobit će po tri primjerka zbornika, a po jedan primjerak dobivaju autori tri najbolja rada pristigla u periodu 25.05. – 25.06.2018. Radovi mogu biti na bilo koju temu, poezija ili proza, pa i oni iz starih školskih zadaćnica! Radove možete popratiti vlastitom fotografijom ili ilustracijom!

Ne zaboravite da je u tijeku i natječaj Nikad ne bi pogodio! Radovi poslani na ovaj natječaj ne ulaze u broj radova za gornje navedene nagrade, ali vam može donijeti ljetni džeparac ili kao autoru ili kao komentatoru!

Različitost je najzanimljivija boja života

Različitost je najzanimljivija boja života

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.