Potraga za Zlatnim zecom

Kako bi roditelji zajedno sa svojom djecom uživali u subotnjem prijepodnevu u centru grada Čakovca, Turistička zajednica grada Čakovca organizira zabavnu igru na otvorenom, traženje uskrsnih jaja koje je sakrio zec.

Spomenuta se igra tradicionalno održava dan prije samog Uskrsa, na otvorenom u Perivoju Zrinski. Ove godine održat će se u subotu, 31. ožujka 2018. u vremenu od 10 do 11 sati. Potragu će voditi uskrsni zec koji će tijekom potrage animirati najmlađe.

Osim obilja dobre zabave, smijeha i uzbuđenja, uskrsna igra jamči druženje i zbližavanje cijele obitelji, a žar želje za pobjedom stvara simpatične uspomene, osobito onim najmlađima.

Ove godine igru smo malo promijenili, ne traži se pobjednik s najviše pronađenih jaja već će pobjednikom ili pobjednicom biti proglašen onaj koji pronađe sakrivenog ZLATNOG ZECA.

Okupljanje djece bit će ispred Turističkog ureda u 9:30 sati.

Mališane očekuju i kreativne radionice ukrašavanja jaja u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca i Udruge “Kreativci Međimurja”.

Najboljeg ćemo nagraditi vrijednim poklon paketom, dok će svako dijete koje sudjeluje u potrazi biti nagrađeno diplomom uskrsnog zeca.

U slučaju kiše potraga se otkazuje, ali djeca u svakom slučaju mogu doći u Turistički ured podići svoju diplomu za dobru volju i zasladiti se čokoladnim poklonom. Stoga, uzmite svoje košarice i uživajte u čakovečkoj uskrsnoj avanturi! – poručuje Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda TZ grada Čakovca.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.