Počevši od Uskršnjeg ponedjeljka, ČAKOM će otpad odvoziti i na blagdane

Obavještavaju se korisnici javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada, biorazgradivog komunalnog otpada i izdvojeno skupljenih frakcija otpada da će GKP ČAKOM d.o.o., počevši od Uskršnjeg ponedjeljka, 2. travnja 2018. godine, javnu uslugu pružati i na blagdane i na državne praznike, izuzev odvoza krupnog (glomaznog) otpada.

  • Ukoliko termin odvoza krupnog (glomaznog) otpada padne na blagdan ili državni praznik, odvoz će se obaviti prvi sljedeći radni dan nakon blagdana ili državnog praznika, dok će se usluga redovnog prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada obavljati i na sam blagdan, odnosno državni praznik.

U terminu prikupljanja miješanog komunalnog otpada i nadalje ćemo prikupljati biorazgradivi komunalni otpad prikupljen u vreći za biorazgradivi otpad te sve izdvojene sastavnice otpada (papir, staklo, metal, plastika, tetrapak…).

Vreće sa biorazgradivim komunalnim otpadom i odvojeno skupljenim sastavnicama otpada iznesite na javnu površinu i postavite pored kante za miješani komunalni otpad.

Miješani komunalni otpad ćemo odvesti kamionom sa smećarskom nadogradnjom, a po biorazgradivi komunalni otpad u vrećama i po odvojeno skupljeni otpad će doći drugo vozilo – kombi.

Za podrobnije informacije možete se obratiti na besplatni telefon 0800/466-466 – priopćili su iz Čakoma.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.