Kupnjom knjige direktno donirate udrugu Mlada pera i objavu nove knjige mladih literata

Udruga Mlada pera 01. listopada 2017. godine raspisala je literarni natječaj za sve osnovnoškolce u RH i polaznike hrvatske nastave u inozemstvu. Tema natječaja je široka paleta različitosti, a djeca su je zaista maksimalno iskoristila: dotaknula su se različitosti po vjeri, rasi, fizičkim karakteristikama, sjetila se Down sindroma, autizma, albinizma, djece rastavljenih roditelja, oboljele od raka, ali i opisala razliku između vilice i žlice, višnje i trešnje, napisala pravu studiju o razlici između crne i bijele čokolade, objasnila zašto nam trebaju upravo 4 godišnja doba i zašto žabe vole tortu od muha, djevojčice su objasnile dječacima da plava nije samo njihova boja, otkrivena je tajna iskrenog prijateljstva, putovali smo u Rusiju, Barcelonu, Iran, Slovačku, Afriku, svemir, saznali i tople i tužne obiteljske priče, naučili vrste peciva, dobili i neke recepte za dobar kolač prijateljstva, analize književnih djela, a sve su to ukomponirali u stihove, prozu, intervjue, slikovnice…

Jedna stvar u budućnosti je apsolutno sigurna: gospodine Paulo Coelho, bez uvrede, ali zaboravite na svoju titulu najcitiranije osobe, sada će mladi autori ove knjige postati inspiracija za citate!

U knjizi Različitost je najzanimljivija boja života objavljena su sva 154 rada pristigla na natječaj, a kupnjom te knjige direktno donirate izdavanje nove knjige mladih literata u nakladništvu udruge Mlada pera.

RAZLIČITOST JE NAJZANIMLJIVIJA BOJA ŽIVOTA

RAZLIČITOST JE NAJZANIMLJIVIJA BOJA ŽIVOTA RAZLIČITOST JE NAJZANIMLJIVIJA BOJA ŽIVOTA RAZLIČITOST JE NAJZANIMLJIVIJA BOJA ŽIVOTA RAZLIČITOST JE NAJZANIMLJIVIJA BOJA ŽIVOTA RAZLIČITOST JE NAJZANIMLJIVIJA BOJA ŽIVOTA

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.