Još traju prijave na 8. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 1. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran

Varaždinska, Međimurska, Krapinsko-zagorska i Zagrebačka županija organiziraju 8. izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 1. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Jadran. Izložba će se održati u subotu, 26. svibnja 2018. godine u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti za sudjelovanje do petka 30. ožujka 2018. godine.

Kako je Izložba bučinog ulja poprimila tradicionalni karakter, te sa svojim kontinuiranim održavanjem postaje regionalno prepoznatljiva i doprinosi poboljšanju kvalitete proizvodnje bučinog ulja i povećanju konzumacije ovog gastronomskog dragulja, pozivamo sve zainteresirane proizvođače s područja Međimurske županije da se prijave na 8. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske. Ispunjeni prijavni obrazac treba se dostaviti najkasnije do petka, 30. ožujka 2018. na adresu: Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: tanja.banfic@vzz.hr; jasna.vresk@vzz.hr.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje bučinog ulja za proizvođače s područja Međimurske županije održat će se u srijedu 11. travnja 2018. godine od 8 do 10 sati u prostorijama Međimurske županije, Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti, Odsjek za poljoprivredu i turizam, R. Boškovića 2, 40 000 Čakovec, soba broj 68.

Dostavlja se 1 x 0,25 l i 1 x 0,50 l ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Varaždinske županije na broj telefona: 042/390-580 i 042/390-581.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.