Oglasi

Pomozimo pticama pjevicama preživjeti zimu!

Pomozimo pticama pjevicama preživjeti zimu!

Val hladnoće koji nas je zahvatio i snježni pokrivač koji je prekrio tlo otežavaju pticama potragu za hranom. Ako ste u mogućnosti, osigurajte pticama pjevicama koje obitavaju oko vaše kuće hranu, pozivaju vas Flora i fauna Međimurja! Ostavite im na vidljivom mjestu sjemenke suncokreta (koje se mogu nabaviti u poljoprivrednim trgovinama i trgovačkim centrima) ili kakvu drugu mješavinu sjemenja, a idealno bi bilo ostaviti pticama i kuglu goveđeg loja. Najbolje bi bilo izraditi jednostavnu hranilicu za ptice s krovom, no i sjemenke na kakvoj dasci ili u posudi će biti dovoljne.

Na taj način zimu će preživjeti veći broj ptica i time doprinosimo stabilnosti populacija. Na hranilištu možete očekivati razne vrste sjenica, brgljeza, zebe, zelendura, češljugara, batokljuna, vrapce i druge vrste.

_____________________INTERMEZZO_________________

_____________________________________________________

Više informacija o ishrani ptica i hranilištima za ptice možete naći na stranicama AWAP-a: https://www.facebook.com/pg/awapudrugadivljezivotinje/photos/?tab=album&album_id=755581517869266

Ukoliko imate kakva pitanja u vezi hranilišta za ptice, slobodno nam se obratite! Ptice su gladne, pomozimo im!

Pomozimo pticama pjevicama preživjeti zimu!

Oglasi
Godišnja reklama na portalu Međimurje info za 200 kn donacije Udruzi Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: