Top generacija za tebe, učeniče!

Top generacija je portal za objavljivanje literarnih radova učenika i studenata, svih dječjih literarnih radova, teenagerskih misli, mladenačkih razmišljanja.

Portal Top generacija pokrenula je udruga Mlada pera iz Čakovca u srpnju prošle godine. U tih 5 mjeseci 2017. godine objavljeni su 31 prozni rad i 34 u formi poezije. Pojedini mladi autori poslali su i nekoliko svojih radova i opetovano nam se javljaju sa novim radovima.

ali

Organiziran je i Tjedan kreativnog pisanja u kojem smo objavljivali radove učenika pulske radionice Kreativno pisanje pod vodstvom Vladimira  Papića.

pulska radionica Kreativno pisanje pod vodstvom Vladimira Papića

Najmlađa autorica na portalu je Tereza Bego (6) nakon što je njena sestra Bruna (7) vidjela  članak o natječaju Različitost koji je završio s dolaskom Nove godine i to ih je ponukalo da zajedno sa svojom prijateljicom Karlom Poljak (8) napišu svoju priču Ludi Smajlić i njegove avanture uz, naravno, vlastite ilustracije.

Ludi Smajlić i njegove avanture

[irp posts=”7860″ name=”Ubuduće će se o različitosti citirati djeca”]

Znamo da među vama ima mnogih koji pišu, neki poskrivećki, neki javno. I ima vas svih godina, svih generacija, a mi vas pozivamo da svi zajedno, bez obzira na starost, budemo TOP GENERACIJA, generacija koja piše i koja želi pokazati to što piše.

Bez obzira pišete li stalno, ili imate neki sastavak iz škole na koji se posebno ponosite, pošaljite na portal, mi ćemo ga objaviti. Radi li se samo o nekoliko misli, sastavku, priči, eseju, pjesmi, epu, nema veze, šaljite, dozvolite da i drugi pročitaju ono što je vaš mozak (ili srce) iskomponirao.

Vi šaljete, portal TOP GENERACIJA objavljuje. I šaljite bez obzira koji ste razred, škola, fakultet, selo, grad, ma nije važno koliko imate godina, važno je da pišete, jer ako jedna slika vrijedi tisuću riječi, kreativnost je kad sliku koja vas je ostavila bez teksta možete opisati sa tisuću riječi.

Što čekaš? Pošalji nam svoj rad!
______________________________________________________INTERMEZZO__________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
________________________________________________________________________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.