Osobe koje su obilježile 2017. godinu

Uobičajeno je već da se krajem stare ili početkom nove godine rade top liste, biraju osobe godine, događaji godine, iseljenici godine, valuta godine, sponzoruša godine, svećenik godine itd. pa je tako i portal Medjimurje.info napravio spisak osoba koje su definitvno obilježile 2017. godinu. Napominjemo da je poredak tih osoba slučajan jer je nemoguće sve staviti na prvo mjesto!

 

Davor Bernardić Davor Bernardić svakako zaslužuje svoje mjesto na spisku osoba koje su obilježile 2017. godinu iz jednog jednostavnog razloga: on je supermen! Naime, uspio je u nemogućemu: razmrviti već maksimalno razmrvljenu ljevicu no on ne odustaje. Pomalo je sličan Jandrokoviću koji se uspije uvući svakom predsjedniku HDZ-a u skriveno mjesto i nitko ga odonuda ne može izvući, tako se Berni dočepao SDP-a i ne pušta igračku iz ruke zanemarujući činjenicu da kad je slomije takve se igračke više ne proizvode.

 

 

Draga nam predsjednica uspjela je u onome o čemu mnoge žene samo sanjaju:Kolinda Grabar Kitarović
uspjela je vidljivo smršavjeti i dovesti liniju u red. Iako nije sigurno je li to posljedica prošlogodišnjeg posjeta SAD-u ili studentskog života definitvno je uspjela svoj predsjednički mandat iskoristiti za poboljšanje svog zdravlja i izgleda.

 

 

Tomislav HorvatinčićTomislav Horvatinčić ima čak dvije zasluge jer je razbio čak dvije predrasude:
1) da su ljudi mogu pregaziti samo na kopnu,
2) da se sljedeći vic odnosi samo na plavuše:
Plavuša autom pregazila četiri čovjeka. Zaustavi je policajac i upita: – Jeste li vi normalni? Pregazili ste četiri čovjeka!
– A koliko je dozvoljeno? – upita plavuša.

 

 

Alojz Tomašević je oličenje čovjeka kakvog želiAlojz Tomašević
svaki pravi čitatelj Glasa Koncila. Ako treba, on će malo i prebiti ženu jer su žene na svijet donijele grijeh, žele biti ravnopravne muškarcima te  ne žele biti poslušne Isusu Kristu, Crkvi i muškarcu, čak traže pravo glasa! Dok drugi ne znaju udariti ni šakom o stol, on će lupiti  i ženu ako je to potrebno!

 

 

Ivan Vilibor SinčićIvan Vilibor Sinčić je sušta suprotnost Alojzu Tomaševiću. Naime, ovdje ne urla on na ženu nega njegova žena Vladimira Palfi na njega. On je hrvatski Mesija koji je spreman biti i predsjednik RH i premijer, ma sve što treba da se spasi Hrvatska. On ne zna točno sve što treba (problem je kad daje intervjue, a Vladimira nije kraj njega da mu šapće pa na svako pitanje odgovara istom floskulom), ali je spreman to učiniti. Glavni mu je moto: Ja sam protiv svih i svega!

 

 

Maja Šuput, Nives Celzijus, Lidija Bačić i Lana JurčevićMaja Šuput, Lidija Bačić, Lana Jurčević, Nives Celzijus
apsolutno su zaslužile zajedničku fotografiju! Kad se cijele godine nije uspjelo dogovoriti koja ima bolju stražnjicu ili sise, tko sam ja da to odlučujem! A sve zajedno su uspjele dokazati jedno: za uspjeh ti ne treba ni glas ni znanje!

 

 

Ivica Todorić

Ivica Todorić je pravi primjer poslovice Dok jednima ne smrkne, drugome ne svane! I zato kad je drugima smrknulo, njemu je svanulo i postao je preko noći jedan od najpoznatijih blogera, rekao bih čak svjetskih razmjera!

 

 

 

Zdravko Marić i Martina DalićTu su i naši Ivica i Marica alias Zdravko Marić i Martina Dalić. Dok pogledate njen nježan pogled, njegovo dječačko lice, odmah vidite da su oni oličenje nevinosti i da su nevini na svim poljima i područjima. Naši Ivica i Marica su se jednostavno u pravo vrijeme našli u krivoj bajci.

 

 

 

Ima još osoba koje su obilježile prošlu godinu, recimo jedan od najvećih delavca Milan Bandić, sportaš godine Zdravko Mamić, vizionar desetljeća Davor Šuker, EU maskota Andrej Plenković itd., ali vama ostavljam da ih u komentarima spomenete i opišete, pa ne mogu ja sve sam!

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.