Jesu li žene političara guske?

Da, naravno, povod ovome članku je Mara Tomašević i njeno povlačenje svih optužbi za zlostavljanje od strane supruga Alojza Tomaševića,  župana Požeško-slavonske županije. Do povlačenja sigurno nije došlo jer se žena zabunila i jer nije bilo zlostavljanja. 

Žene jesu glupe dok trpe nasilje vjerujući da su same krive za to, jer dozvole da im se ispere mozak pa se onda boje za djecu. Čim padne prvi šamar, žena nema više nikakvog opravdanog razloga da trpi muža. Jer poslije prvog past će i drugi. I treći. Itd.

Ako se žena nakon određenog vremena koje je bila zlostavljana odluči to prekinuti, konačno je progledala, vjerojatno s oba oka zatvorena od primljenih batina. No ako povlači prijavi koju je podnijela zbog zlostavljanja, tada je u pitanju samo jedno: strah i prijetnje koje ne možemo ni zamisliti. Pa kad ne možemo zamisliti, zašto da onda razbijamo glavu nad time?

Jer, tako vam je to u braku, kaže ni manje ni više nego ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić čije ministarstvo bi se upravo trebalo boriti protiv takvih brakova.

Da će Mara Tomašević dobiti još batina, to uopće nije upitno. Upitno je u kojoj količini, možda onoj koja gasi život? I tko će onda kome prebacivati odgovornost?

I u svoj ovoj gunguli, cirkusu od ove slučajne države gdje narkomani naređuju državnoj televiziji što će se i kada prikazivati, gdje se informatika prikazuje kao đavolja rabota, gdje su javni natječaji za zapošljavanje notorna glupost, ja postavljam pitanje gospođi Plenković, ženama svih ministara, ženama svih političara: tako je i u Vašim brakovima?

Jer nisam čuo osudu i glas protiv!

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.