Direktno mjesto u finalu Supertalenta za Atome iz Goričana!

Plesna skupina Atomi iz Goričana ponovno je oduševila žiri i publiku te su izborili prolazak u finale Supertalenta! Prema glasovima publike izborili su direktno mjesto u finalu!

Atome čine senzacionalni tinejdžeri: Patrik, Erik, Dominik, Jakob i Petra. Svoja svjetleća odijela izradili su sami. Da bi odijela stvarala posebne svjetlosne efekte, potrebno je njima ručno upravljati. Plesači stoga ne samo da su moraju znati plesati, nego se još moraju znati kretati u mraku, upravljati odijelima i uskladiti se u plesu, što je zaista teško. Sinoćnjim fenomenalnim nastupom pokazali su da su pravi profesionalci!

-Vaši roditelji i prijatelji moraju biti najponosniji! U stranim Supertalentima za ovakva odijela plaćaju masne pare, a vi ste ih sami izradili! Molim Boga da uđete u finale – kazala je oduševljeno članica žirija Maja Šuput. Ostatak žirija je bio također oduševljen te je nakon njihova nastupa ostao bez teksta!

Navijajmo za naše atomske Međimurce i u finalu Supertalenta u koji su se prije mjesec dana plasirali još jedni Međimurci: Scifidelity Orchestra!

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.