Pješke ili biciklom na posao – deseta godina natjecanja

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije kroz svoje aktivnosti, programe i projekte, nastoji potaknuti ljude svih generacija na zdravi stil života, koji uključuje redovitu tjelesnu aktivnost. Sa željom da u domeni transporta poveća broj aktivnih osoba, u suradnji s Gradskim bazenima Čakovec već desetu godinu organizira natjecanje namijenjeno zaposlenim osobama koje u tri tjedna natjecanja, od 04.09.-24.09.2017. godine, trebaju u svakom tjednu barem 3 dana pješačiti ili putovati biciklom na posao i s posla.

Uključiti se mogu osobe s prebivalištem u Međimurskoj županiji kojima je udaljenost do posla 1 kilometar ili više.  Sudionici tijekom akcije bilježe broj prijeđenih kilometara te po završetku akcije prijavljuju rezultate u Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije.

Do sada su, tijekom 9 natjecanja u projektu “Pješke ili biciklom na posao” sudjelovale 934 osobe (311 muškaraca i 623 žene) koje su tijekom svih akcija prošle više od 130.000 kilometara. Posebno su pozvani na uključenje u natjecanje pješaci, jer je svi ovih godina zabilježen veći odaziv biciklista.

Pristupnice s prijavom rezultata mogu se podići u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, u ambulantama obiteljske medicine  te u ljekarnama, a možete ih skinuti i s naše web stranice- www.zzjz-ck.hr .

Nije se potrebno prijaviti na početku akcije, već će prijava rezultata započeti sa završetkom akcije, odnosno u petak 22.09.2017., a trajat će do 24.09.2017. godine. Prijave će se moći poslati poštom, a bit će omogućena i on line prijava na našoj web stranici (molimo da se ne vrši dvostruka prijava).

 

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.