Međimurci direktno u polufinale Supertalenta preko zlatnog gumba

U prvoj epizodi pete sezone Supertalenta, vidjeli smo trinaest točaka od kojih su neke žiri oduševile i izborile prolazak dalje, nekima su bili dodjeljeni X-evi, a jedna je točka, zahvaljujući intervenciji voditelja Igora i Renea koji su stisnuli zlatni gumb osvojila direktan plasaman u polufinale – sastav Scifidelity orchestra. Scifidelity orchestra čini šest zaljubljenika u glazbu, a dolaze iz Međimurja i Karlovca. Sastav čine petorica braće iz Međimurja Stjepan, Benjamin i Filip Horvat te Abel i Jošua Kovačević i Robert Pajić iz Karlovca.

Educirani su muzičari koji vole jazz i nastupe po ulicama, a svojim energičnim i zabavnim nastupom osvojili su žiri, kao i publiku u studiju. ”Sjajno dečki! Izvrsni glazbenici, izvrsni muzičari i takvi performeri! Hvala vam!” poručila im je Martina, a Davor je dodao: ”Meni je sad jasno zašto kažu da se pravi život događa na ulici!” Dečki iz ovog jazz sastava bili su oduševljeni reakcijom žirija i publike, a zlatni gumb je, kažu, nešto što nisu mogli ni očekivati. ”Stvarno je ovo i više nego što smo mogli očekivati i ja sam bez riječi!” poručili su.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.