fbpx
Oglasi

Odbio plivati jer nisu imali vremena za minutu šutnje

Nisu našli minutu vremena za odati počast žrtvama terorističkog napada u kojem je najmlađa žrtva bila trogodišnja djevojčica pa je Španjolac uzeo stvar u svoje ruke

Teroristički napadi koji su se dogodili u Barceloni i Cambrilsu šokirali su španjolsku naciju i cijeli svijet te gurnuli sport u drugi plan ovog tjedna, a svjestan koje su stvari trenutno bitnije bio je i španjolski plivač Fernando Alvarez na utrci Svjetskog kupa u Budimpešti.

Naime, organizatori su odbili zahtjev Španjolaca za odavanjem počasti minutom šutnje žrtvama terorizma uoči utrke, pod opravdanjem da za to nema vremena u predviđenoj satnici.

Alvarez je zatim odlučio sam odati počast i umjesto utrkivanja s konkurencijom na 200 metara prsno ostati minutu vremena stajati mirno. Nije ga bilo briga što će zbog toga u cilj ući zadnji.

‘Morao sam to napraviti. Draže mi je da sam to napravio nego osvojio sve medalje svijeta,’ izjavio je Fernando nakon utrke, a snimka njegovog bojkota brzo je obišla svijet…

Oglasi
GumiImpex - GRP
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: