Stvari o meni

astronaut

Tema ovog sastavka je predstavljanje mene pomoću pisanja i popunjavanjem ove stranice. Pisat ću o stvarima koje radim u slobodno vrijeme i o stvarima koje me zanimaju, a to su: poezija, književnost, crtanje i pjevanje. Na temelju tih stvari izgrađeni su i moji hobiji.
Pišem pjesme, pjevam, crtam i pišem knjigu u stilu horora i fantazije.
Pjesme sam počeo pisati u 3.razredu, a poslije sam ih počeo pjevati.
Knjigu sam počeo pisati u siječnju ove godine koja je popraćena s par ilustracija koje sam izradio. Tema knjige je boravak Johna Velkovicha (glavni lik u knjizi) u bolnici zbog psihičkih oboljenja. Pošto nema prijatelja svoja mišljenja, stavove i osjećaje dijeli s mnoštvom papirnatih stranica, odnosno, piše dnevnik.
Evo kratkog isječka…

„ Dobra večer! Oprostite što ništa nisam pisao narednih par dana. Imao sam osjećaj kao da su mi ruke i noge napravljene od olova, oblijevao me hladan znoj, činilo mi se da netko bode iglama moju glavu i osjećao sam suhoću i oštru bol u grlu (imao sam groznicu). „

No dosta o umjetnosti, da ne bi ispalo da volim samo umjetnost.
Jako volim životinje i boravak u prirodi. Kod kuće imam kujicu Zoju i mačku Mojru. Zoja je inače zaigrana, ali u zadnje vrijeme pomalo lijena jer su je sustigle godine. Mojra je slijepa, ali iznenađujuće je zaigrana maca.  Osim što kod kuće imam ljubimce, dva puta na tjedan (ako je lijepo vrijeme) idem na jahanje. Većinom jašem kobilu Dorinu crne dlake, a nešto rijeđe jašem konja Mačka smeđe dlake i proždrljive naravi. Međutim, na farmi nisu samo konji, tamo su patke, kokoši i mačak Bibi.

Iako se volim družiti s prijateljima i obitelji, isto tako volim biti sam u svojoj sobi sa svoji mislima, idejama, sjedim uživajući u muzici ili u tišini.

Evo, ovo je bio opis mene, najbolje što  sam se mogao opisati i ispisati ovu stranicu.  Hvala, ovo je bio sastavak Erika Prepelića 6.a. razreda.

Vidimo se, do slušanja!

 

Autor: Erik Prepelić, 6.a

djeca i životinje

 

[irp posts=”6198″ name=”Samo na trenutak”]

[irp posts=”5641″ name=”VRIJEME”]

[irp posts=”5400″ name=”Top generacijo, jesi li spremna?”]

Imaš i ti svoj sastavak, priču, pjesmu? Pošalji nam je na top_generacija@medjimurje.info!

top generacija

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.