Kraševi proizvodi od petka na policama Lidla

U najnovijem Lidlovu katalogu kao “novo u ponudi” reklamiraju se proizvodi Kraša pa će se tako od petka u Lidlu moći kupiti Kraševe Dorina čokolade, napolitanke, čokoladice Životinjsko carstvo i drugi proizvodi.

Zanimljivo je to s obzirom na to da su iz Kraša donedavno pozivali na kupnju u Konzumu da bi, kako je kazala Marica Vidaković, prokuristica Kraša koja u pregovorima predstavlja i dio dobavljača Konzuma, spasili Agrokor, piše Hrvatska danas.

Podsjetimo, nakon sastanka dobavljača Konzuma s Vladom sredinom travnja Vidaković je kazala da će pozvati svoje zaposlenike da kupuju u Konzumu: “Dogovorili smo se da ćemo pustiti protok roba, napuniti dućane i da ćemo pozvati svoje zaposlenike da kupuju u Konzumu kako bismo sustavu što više omogućili da generira novi novac i počne servisirati svoje obveze, kako prema dobavljačima tako i svima u lancu”.

Njezin poziv nije naišao na oduševljenje trgovaca, štoviše njezina izjava je praktički šokirala konkurenciju Konzuma.
Udruženje hrvatskih trgovaca Grupe NTL i Ultra gros čak je uputilo otvoreno pismo Vidaković nakon tog poziva potrošačima da kupuju u Konzumu, a ona je odbacila kritiku da je pozvala na diskriminaciju.

No čini se da su u Krašu, primjećuje Index, očito shvatili da je vrijeme potražiti nove police i nove kupce, a o svemu su priupitali Kraš i Lidl, no zasad o njihovoj suradnji nisu dobili odgovore.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.