Oglasi

Međimurski stolnotenisač Nino Baša državni prvak

Nakon nedavnog uspjeha u Italiji na jakom međunarodnom turniru za osobe s invaliditetom na kojem je osvojio brončanu medalju, mladi međimurski stolnotenisač Nino Baša iz Ivanovca ostvario je novi veliki rezultat. Na Državnom prvenstvu u Splitu u dresu zagrebačkog URIHA osvojio je prvo mjesto i naslov prvaka u svojoj kategoriji, izgubivši tek dva seta.

Nino Baša
Nino Baša, Foto: HPO

U kvalifikacijskoj skupini s 3:0 svladao je Alibegovića iz samoborske Synergije i s 3:1 Nišandića, igrača Brovinja iz Koromačnog, izvještavaju Međimurske novine. Uspješan niz nastavio je pobjedom 3:1 u polufinalu nad Batinićem iz splitskog Neca. Finalni meč bio je repriza onoga iz kvalifikacija u kojem je Nino ponovo slavio protiv Alibegovića s 3:0 i okitio se zlatnom medaljom.

Za mladog stolnotenisača iz Ivanovca nakon osvajanja naslova državnog prvaka i nije bilo baš previše vremena za odmor. Nakon nastupa u Splitu Nino je ponovo otputovao na petodnevne pripreme koje je kao i prošle godine odradio u međunarodnom trening kampu u slovačkoj Prievidzi. U modernom trening centru, čiji je vlasnik trener slovačke paraolimpijske reprezentacije Saša Dragaš, inače i slovački prvoligaški igrač, Nino je brusio formu za predstojeće natjecanje, a to je jedan od najvećih i najjačih svjetskih turnira koji počinje 7. svibnja u Laškom u susjednoj Sloveniji.

Nakon toga čeka ga nastup u Crnoj Gori, te u lipnju i sudjelovanje na Europskim igrama mladih u češkom Brnu. Pred mladim i talentiranim Bašom tako je niz turnira i natjecanja u kojima mu želimo puno sreće i uspjeha, u što uopće ne sumnjamo kako će ih ostvariti, jer kao što Nino i sam uvijek ističe: – Treba biti strpljiv, uporan i puno raditi, bez obzira kojim sportom se bavili i rezultati će doći sami po sebi.

Oglasi
Dinamic Trade
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: