Bar uveo tajno piće kako bi im žene mogle reći da su u opasnosti

Spojevi na slijepo dogovoreni preko interneta, mogu biti potencijalno opasni. Kako bi se žene osjećale sigurno, bar je uveo inovativnu metodu

piće u baru

Odlična ideja dolazi iz restorana i bara u gradu St. Petersburg na Floridi, koji je osigurao kako bi ženske gošće bile sigurne i osjećale se sigurno, kad su na spoju s nepoznatim muškarcem, javlja RTL.  Uvijek postoji opasnost da muškarac nije kakvim se predstavljao, i mogu se naći u potencijalno opasnoj situaciji.

tajno piće

Ako je to slučaj, The Iberian Rooster rekao je ženama da naruče “Angel Shot.” U ženskom toaletu stavljen je natpis s porukom: “Jeste li na spoju koji ne ide dobro? Osjećate li se nesigurno ili čudno? Tu smo kako bi vam pomogli. Samo otiđite do šanka i naručite Angel Shot:

Čisti: konobar će vas otpratiti do vašeg vozila.

S ledom: konobar će pozvati Uber ili prijevoz za vas.

S limetom: Konobar će pozvati policiju.

Sve ćemo riješiti diskretno i bez puno buke.”

Možda vam se čini pretjerano, ali zna biti teško izvući se iz neugodne i opasne situacije, makar se radi i o potpunom strancu. “Naš cilj je da ovo bude sigurno mjesto gdje ljudi mogu doći na romantični izlazak”, rekao je vlasnik Iberian Roostera Russell Andrade za The Tampa Bay Times. “Ne želimo da netko upropasti ugodnu atmosferu.”

Ovakvi kodovi bili bi korisni u restoranima i barovima diljem svijeta. Kako za žene, tako ponekad i za muškarce.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.