Vicevi dana 20.11. – 26.11. – tjedan salmonele

Balašević otvorio dušu: Im’o sam strašnog petla, al’ je umro od salmonele

Sprovod nesretnom pijetlu održao se prošli petak u Lidlu.

Panonski Mornar, Đorđe Balašević Đole, najavio je kako na koncertu u Zagrebu neće pjevati poznatu pjesmu “Pesma o jednom petlu”, jer je nesretni pijetao umro od salmonele. Kako se nesretni pijetao zarazio nitko ne zna, ali Balašević nagađa kako je naganjao piletinu iz hrvatskih trgovačkih lanaca. Balašević se na malom koncertu u Čavoglavama dotakao pokojnog pijetla i salmonele.

“Slušajte deco. Neću više da pevam o petlu. Umro je siroti od salmonele, a pošto su ovde u Hrvatskoj neki zaraženi,  ne bi bilo uredu to pevati. Umro je siroti ganjajući svu tu piletinu po hrvatskim dućanima.. Mislim, pa doobrooo i ja sam naganjao piletinu sa salmonelom kao mlad. Jebote, godine brzo prolaze, što kažu penzoši…  Šta ste se  usuzili vi u prvom redu, pa bit će još petlova. Ajte s vragom, deco!”, rekao je Balašević tužnoj publici koja je od šoka masovno počela spuštati desnu ruku.

Posljednji ispraćaj nesretnog pijetla održao se u petak u zagrebačkom Lidlu.

R.I.P petao

IZVOR: news-bar

Tjedan salmonele

cevapi

koke

mladi

posjet

salmonela

sumnjivo

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.