NEMA PRODAJE! – koalicija Nezavisne liste Stipe Petrine, Slobodne Hrvatske i Pokreta Zajedno

Koalicija Nema prodaje

Koaliciju za parlamentarne izbore objavili su Nezavisna lista Stipe Petrine, Slobodna Hrvatska i Pokret Zajedno – i to pod zajedničkim nazivom “Nema prodaje!”
U koaliciji “Nema prodaje!” ističu kako nisu ni lijevi ni desni te da računaju na glasove birača kojima je dosta rasprodaje Hrvatske i politike zaduživanja.

Tročlanu koaliciju upečatljivog imena “Nema prodaje!” predvodi široj javnosti dobro poznati Stipe Petrina, beskompromisni načelnik općine Primošten poznat po svojim uspješnim okršajima sa SDP-om i HDZ-om, ali i čitavim nizom državnih institucija. Tu je još i Slobodna Hrvatska stranka nastala od aktivista i osnivača Živog zida, ali i novih članova bez stranačke ili druge stranačke prošlosti koji su iznimno željni dokazivanja na političkoj sceni i Pokret Zajedno kojeg predvodi zanimljivi hrvatski ekonomist i publicist Karino Hromin Sturm.

U Koaliciji “Nema prodaje” nisu zainteresirani samo za obustavu trenutne politike rasprodaje već okupljaju i ekonomske stručnjake poput Guste Santinija koji je glavni ekonomski strateg za Slobodnu Hrvatsku kao i druge iz Pokreta Zajedno koji već godinama promišljaju ekonomske modele za razvoj Hrvatske.

U koaliciji smatraju da je općina Primošten ogledni primjer kako bi trebala izgledati Hrvatska, decentralizirana, ali na korist svih građana, a ne korist pojedinaca, administracija stručna, a ne podobna, upravo sve ono čime se Stipe Petrina svojim dugogodišnjim radom i zalaganjem nametnuo kao prepoznatljiv i vjerodostojan političar. Osim danas neizostavne internet i facebook kampanje u čemu su aktivisti iz Slobodne Hrvatske nenadmašni, koalicijski partneri najavljuju i klasični pristup putem letaka, plakata i skupova.

U koaliciji vjeruju da će tijekom kampanje uvjeriti veliki dio građana da se radi o opciji koja je vrijedna njihovog glasa jer je cilj uspostaviti dugoročnu strategiju izgradnje političke opcije koja će moći parirati političkom duopolu, a građanima zajamčiti platformu za zaustavljanje depresije u Hrvatskoj. Članice koalicije Nema prodaje! su uvjerene da je građanima dosta rasprodaje Hrvatske i da je građanima sasvim jasno da politika zaduživanja ima svoj kraj. Upravo to da Hrvatska nije na prodaju uzeli su kao ime koalicije da svima bude jasno kakvu politiku zastupaju, a definiraju je kao politiku zdravog razuma.

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.