Svi me vole, samo hejteri ne

Jedan post objavljen na današnji datum prošle godine, no kao preporučen i za danas, pa evo copy/paste:

Neki dan me uhvatila samokritičnost (što mi bi?), pa sam izjavio da znam da ništa ne znam, ali da pazim da ne hodam malen ispod zvijezda.
I taman kad sam se skoro uvjerio kako sam nebitan, saznam da nekima idem na živce.
Znači, ipak imam utjecaja!!!

preporuka

Moja pokojna mama mi je još kao djetetu govorila da ću zbog svog jezika ili dobro proći ili nadrapati u životu.
Pa sam ja onda odlazio pred ogledalo, plazio jezik i gledao po čemu je to moj jezik poseban. Kako nisam mogao ništa naći, plazio sam jezik drugima ako oni mogu naći kakvu razliku.
Onda sam u određenim godinama shvatio da razlika možda nije u izgledu, nego u okusu, pa sam počeo izmjenjivati jezike s pojedinkama, no jedino smo ustanovili da ima dužih i kraćih, debljih i tanjih, i hrapavijih ili glađih.
No nisam odustajao. Treba biti uporan, kao kad igraš neku igricu, i prijeđeš na sljedeći nivo tek u stotom pokušaju. Jest da je bilo sto pokušaja, ali upornost se isplatila i ti si došao na sljedeći nivo. Samo treba čekati trenutak kad se poklopi par odlučujućih faktora, a to se uvijek, prije ili poslije dogodi, i prepreka je prijeđena (ili zaobiđena, ovisi o kutu gledanja)!
Jer vrijeme nema svoje trajno pakovanje (kao salame, trajno pakovanje, a kolut nestane za dva dana!), vrijeme je prolazno!

dinstanje

Moram svojim hejterima poručiti da znam da ih smeta što nisam rasista ili nacionalista.
Iako se sjećam jednog od onih testova inteligencije kojih su pune sve novine, a naslov mu je bio upravo “Provjerite jeste li nacionalista!”. I ja uredno riješim test, zbrojim bodove, i krenem da pročitam rezultat, a dijagnoza je bila: “Uopće nije bitno koliko ste bodova skupili! Čim ste krenuli rješavati ovaj test, pokazali ste da ste nacionalista!”
Eto, pa kad je tako, moram onda komentirati naše dobre susjede Slovence, koje ne smeta što su muljali, nego ih smeta što su uhvaćeni u muljanju. Pa normalno, svakog nečiste savjesti smeta kad ga se uhvati u muljanju. A sad si Slovenci ni sami međusobno više ne vjeruju, pa uzeli stranca za svog arbitra. Koliko li košta samo njegova ljubav prema Slovenkama (ili Slovencima, whatever)!

rjesenje_piranskog_zaljeva

Znam da hejtere smeta i što sam samo konobar. Pa da ih ražalostim, nisam samo konobar. Imam ja završenu i srednju građevinsku školu, pa sam ja i KV zidar. Eto vam ga sad, sad sam vam ga dobro smjestio! Ajd sad recite da nemam kvalifikacije!
Znate li vi koja je to snaga, ujedinjeni konobari i zidari?
Ima da vas nema!
No sreća vaša što sam ja uvijek bio miroljubiva osoba!
Hejterski pozdrav!

marihuanski_adam_i_eva

Eto to je bilo prošle godine, a evo mali dodatak za ovu.
Ove ikonice što imamo na fejsu: Like, Super, Haha, Opa, Tužno, Grrr, jedna definitvno fali. Jučer sam pročitao jedan tako ljigav uvlakački komentar da sam automatski potražio ikonu Riga mi se.

PREPORUKA:  Kako pravilno pristupiti stranci da ne izvisite

riganje

Usput, traži li netko kakvog dopisnika, ali da se ne moram klanjati kraljicama i caricama?
Dok se ne dobije kakva ponuda, primamo i donacije za ovaj jedinstven i neovisan portal koji se ne klanja nikome, a bez pardona kritizira svakoga.

Oglasi

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.