Sajam cvijeća i Festival jagoda u sklopu proslave Dana grada Čakovca

29.svibanj slavi se kao Dan grada Čakovca, a ove godine u sklopu obilježavanja organizirani su i Sajam cvijeća i Festival jagoda.

Pa su danas u centru grada osvanuli štandovi, i ako prošećete između štandova naići ćete na široku i raznoliku ponudu cvijeća.

Za jagode ćete se malo pomučiti, jer od svih štandova tri prodaju jagode, dok su ostali štandovi sajamskog tipa.

A jedan štand, štand Udruge slijepih Međimurske županije, nudi proizvode od jagoda.

Na svom štandu prezentiraju proizvode od jagoda ( džemovi, sokovi ), mirisne sapune, keramičke proizvode, te staklenke koje su izradili članovi Udruge na kreativnoj radionici u sklopu Otvorenih vrata Udruge.

oslikali članovi USMŽ

Član Medjimurje.info Gorkić Taradi posjetio je štand i upoznao se s nekim članovima Udruge, a i vi možete posjetiti štand u petak, 27.05.2016., i subotu, 28.05.2016., od 8 do 18 sati i razgledati ga, a po želji i donirati pokoju kunu za što će vam članovi široka srca darivati nešto od prezentiranih proizvoda.

Iako su upravo prolazili gradski čelnici sa prigodnim kravatama boje jagoda, odlučili smo fotografirati članove Udruge za štandom, a Medjimurje.info će se i sutra družiti sa članovima i volonterima na štandu od 08 do 11 sati.

Štand USM
udruga slijepih

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.