Koji paradoks: Hod za život Monsantov proizvod

Već i djeca u vrtiću Vrapci na grani, drek u ruci, glad u želucu (za objašnjenje pitajte Bandića i zagrebačke vrtiće) znaju da je genetički modificirana hrana (GM hrana ili biotehnološka hrana) hrana proizvedena od organizama koji su bili podvrgnuti posebnim izmjenama unutar njihove DNK, korištenjem metoda genetičkog inženjerstva. Ove tehnike su dopustile ispoljavanje novih osobina kod organizama koji ih prethodno nisu posjedovali. Također se omogućuje i mnogo bolja kontrola genetičke strukture hrane nego što je to bilo u “klasičnim” procedurama poput selektivnog uzgoja i uzgoja na bazi induciranih mutacija (izvor Wikipedia).
Laičkim jezikom rečeno, GMO hrana je arijevski umjetni proizvod koji pod maskom općeg dobra širi zlo sjeme.
GMO sjeme razara domicilne vrste, a konzumenti GMO proizvoda imaju ozbiljnih posljedica po zdravlje, pogotovo na mozak i zdrav razum.

Najveći i najpoznatiji proizvođač čistokrvne bijele rase, pardon, supervrhunskog poljoprivrednog GMO proizvoda je Monsanto, i u zadnje vrijeme se dosta piše o njegovom ulasku u Hrvatsku preko Kanade.
No neosporna je činjenica da je GMO u Hrvatskoj prisutan već, ne samo godinama, nego desetljećima.

Dokaz za to su razne markićke, oreškovićke by Canada (eto, imamo još više uvoza lošeg sjemena), a i razni čorići, tepeši, reineri, bandići i ostali štetnici na zdravom hrvatskom tlu.
Vidljiv je utjecaj zlog GMO sjemena na tu određenu skupinu stvorenja koje zbog pojačanog vlastitog razmišljanja uzurpiraju tuđe pravo na razmišljanje, jer je njihov mozak toliko modificiran da u njihovoj glavi nema više dovoljno mjesta za njihovu pamet pod navodnicima, pa je nastoje proširiti i u druge glave, pa makar to bilo i agresivnim putem.
Jer kako su GMO proizvodi svi odreda velikih kabarita, takva je i njihova pamet, pamet bez granica.

A da uspijevaju u tome, vidi se i po novim anketama što bi bilo kad bi bilo, odnosno da li ste za nove izbore.
I zamislite, ljudi jesu za nove izbore, ali bi glasali za stare štetočine.
Taj GMO zaista rastura domicilna razmišljanja.

Jer kako drugačije objasniti da Orešković želi prodati Slavoniju Monsantu, Slavoniju koju dnevno napuštaju deseci krcatih autobusa s odredištem negdje u širokom svijetu, gdje posla nema ni za lijek, ali ima poljoprivredne zemlje, zemlje koja je očito već toliko zatrovana da bi Slavonci i opet glasali za stari izbor protiv kojeg gunđaju.
To normalan čovjek sigurno ne bi uradio, već samo onaj oštećenog mozga.
Ili je to nešto poput stockholmskog sindroma gdje si emocionalno vezan uz svojeg zlostavljača?

I sad taj Hod za život – oni hodaju za život, ali život poput zombija.
Nema više drkanja, pušenja, ljubavi, prljavog plesa, pokazivanja pupka, a kamoli šupka, osim za njihove privatne kolekcije.
Ako razmišljaš kao oni onda si objektivan, ako ne razmišljaš kao oni, onda ti treba pojačana doza GMO pameti.
Ti ne smiješ više razmišljati, jer oni imaju GMO pamet i za sebe i za tebe.
Sretni su što omladina razmišlja kao i u kameno doba, što ne teže napretku, boljitku, već žele patrijarhat stroži nego u nekim islamskim zemljama, a sve to u katoličkom duhu i pod blagoslovom ne Vatikana neko Kaptola, koji će kad se uskoro ujedine s filozofskim fakultetom uvesti i studij egzorcizma uz moto Slijep pored zdravih očiju!

Zato dragi moji hodajte, hodajte čim više jer je kretanje dobro za zdravlje. Samo hodajte unaprijed, ne u rikverc!
I jedite domaću uzgojenu hranu, vratimo kumice na plac, zaobiđite trgovačke centre, šopingirajte na OPG-ovima, pa usput djeci pokažite domaće životinje, da znaju da mlijeko daju krave, a ne Todorić!
I ako već žena drži tri ugla kuće, dovoljno je onda pametna i da razmišlja sama za sebe!

pravo na izbor

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.