Reforme: otvara se agencija CENZURA

U sklopu novih brojnih reformi koje se svakodnevno počinju provoditi diljem Lijepe naše je i otvaranje agencije CENZURA – CENtralna Zaštitna Umno Redarstvena Agencija.
Njen posao će biti da napravi reda u vašem umu, očisti ga od nepoćudnih riječi i misli, sasiječe u korijenu svaku nekonfekcijsku ideju koja bi mogla proizaći vlastitim razmišljanjem, ograničavanje broja blogera, pisaca, karikaturista, satiričara i inih koji se izražavaju mišlju, riječju, djelom i propustom izvan uobičajenih propisanih normi.
Svrha agencije je da olakša svakom pojedincu što će razmišljati, govoriti ili pisati, kako se ne bi našao u neugodnoj situaciji javnog bičevanja.
Teži se da Hrvatska bude kao nekad:
kad je jedan skočio, svi skočiše,
kad je jedan zapjevao, svi zapjevaše,
kad je jedan ustao, svi ustaše!

CENZURA već priprema i hrvatsko-hrvatski rječnik, kojim se nastoji izvući iz zaborava neke riječi poput poglavnik, jer je to stara izvorna hrvatska riječ, ali će se i izbaciti nepoćudne riječi stranog podrijetla poput antifašizam, jer je to pravom Hrvatu teško i izgovoriti budući da nema korijena u hrvatskom jeziku.

Zalagat će se i da nijedan hrvatski grad koji se nalazi na pobunjeničkom teritoriju ne bi postao Europska prijestolnica kulture, jer bi to moglo značiti da je kulturna politika tih pobunjenika u suglasnosti s Europom, a kontradikciji s kulturom svoje matične zemlje.

Agencija će točno objasniti i definirati pojam sloboda govora, jer ima glupih pojedinaca koji ne shvaćaju da slobodno govoriti znači slobodno bacati lovorike vladajućima, pa tko više lovorika pobaca, dobiva veću nagradu za uhljebljenje.
I onda se neprofitni mediji čude zašto su ostali bez sredstava, pa normalno kad ne donose profit vladajućima.
Jer nije profit samo novac, njega ima, profit je i slava, a pogotovo vječna!

Cilj je Agencije da građanima ove zemlje pokaže koliko je vladajućima stalo do njih, skoro kao do lanjskog snijega. No čudi da ove godine vuzmenke nisu napravljene od nepoćudnih knjiga, no kažu da je bio prekratak rok za organizaciju takvog velebnog događaja, no vidjet ćemo sljedeće godine, obećanja su velika, a očekivanja još i veća!

CENZURA – CENtralna Zaštitna Umno Redarstvena Agencija

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.