Priopćenje predsjednice Studentskog zbora MEV-a

U vezi objave pisma pod nazivom Ako imaš pravo prezime – na MEV-u može! u rubrici Pisma čitatelja priopćenje nam je u ime Studentskog zbora Međimurskog veleučilišta poslala Tihana Miri, predsjednica Zbora:

Po objavljenom članku “Ako imaš pravo prezime – na MEV-u može!” na vašem portalu međimurje.info ostali smo šokirani i zgroženi neistinitim činjenicama koje se navode u tekstu, posebno dijelom teksta koji se odnosi na prisilu i teror nad studentima. S obzirom da zastupamo interese studenata kroz studentski zbor, nije nam jasna namjera autora ovog „nebuloznog“ članka. Samo se pitamo kako netko jednu hvalevrijednu humanu gestu kojom studenti žele pomoći svom kolegi može javno osuditi i to na temelju neprovjerenih podataka. Svatko od djelatnika ili studenata Međimurskog veleučilišta je mogao i može pokrenuti akciju bilo koje vrste. Ukoliko je ona od interesa za studente mi ćemo je podržati, a u ovom slučaju mi smo je podržavali od samog početka i to bez terora nad bilo kim. Ovim putem iskreno se ispričavamo kolegi kojeg se spominje u članku.

U ime studentskog zbora Međimurskog veleučilišta,

Tihana Miri
Predsjednica studentskog zbora

odgovor MEV

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

One thought on “Priopćenje predsjednice Studentskog zbora MEV-a

  • A kaj budemo s dvostrukim stipendijama? To bumo pomeli pod tepih?

Comments are closed.