Boj’ se Danajaca i kad darove nose

Nisam dosada baš nešto (previše) kritizirao ovu našu županijsku vlast, no sad ih zaista moram pitati: jeste li sišli s uma?

No krenimo redom.
Ove godine obilježava se 450. obljetnica junačke obrane Sigeta, u kojoj je 2500 vojnika, uglavnom Hrvata, pod vodstvom Nikole Šubića Zrinskog, mjesec dana odolijevalo opsadi osmanske vojske pod zapovjedništvom sultana Sulejmana II. Veličanstvenog, a održat će se 7. rujna 2016. u nazočnosti pokrovitelja proslave, mađarskog predsjednika Jánosa Ádera, hrvatske predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović i turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana.

Uvertira tom obilježavanju bila bi u vrijeme Dana Međimurske županije, od 22. travnja do 1. svibnja, za kada se s predsjednikom Odbora spomen-godine Nikola Zrinski i predstavnikom Vlade Republike Mađarske Jánosom Hóvárijem dogovara i dolazak predsjednika Republike Mađarske Jánosa Ádera.
A naša županijska vlast odlučila pozvati Holy Koly da u te dane preseli Ured predsjednice u Međimurje!

Onu Holy Koly koja je Predsjednica onima koji se znaju prekrižiti, ali moral i čast su im relativan pojam, jer dok se krade, vara i obmanjuje, tko će se zamarati pojmom poštenja?

Onu Holy Koly koja daje pomilovanja ekipi iz prvog reda na inauguraciji, svojim donatorima za koje nije bitno kako su stekli novac, već je bitno da su njoj donirali!

Onu Holy Koly koja je često viđena i druži se sa ustašama, dilerima, nasilnicima, kriminalcima!

Pa zar nemate nikog poštovanijeg za pozvati na Dane Međimurske županije?

No, u redu, stay calm i pomozi organizatorima, koji su rekli da će naknadno odlučiti gdje bi se smjestio Ured Predsjednice, pa ja predlažem barake bivšeg GK “Međimurje”!
Zadovoljavaju sve kriterije!

trojanski konj

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.