Rođenu Međimurku Gordanu Rusak Glavaš je prijavio USKOK-u

Gordana Rusak i MOST

USKOK je zaprimio kaznenu prijavu protiv zastupnice Gordane Rusak zbog trgovanja političkim položajem te će izvršiti potrebne uvide oko tog slučaja.

Prijavu je podnio Branimir Glavaš, javlja HRT.

Epilog je to njezinog prelaska iz stranke HRID u klub zastupnika HSLS-a.

Prije toga Rusak se nudila Klubu zastupnika Hrvatske stranke umirovljnika, a za prelazak u njihov klub, putem emaila zatražila je zapošljavanje svoje suradnice i redoviti mjesečni iznos za financiranje njezinih znanstvenih projekata.

Podsjetimo, Rusak je rođena Međimurka. Rusak trenutno živi u Zagrebu, a rođena u Čakovcu, gdje je i završila srednju školu, nakon čega seli u Zagreb.

Gordana Rusak rođena je 1964. u Čakovcu, gdje je završila Srednjoškolski centar Čakovec, današnju Gimnaziju – prirodoslovno-matematičko usmjerenje. Na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu diplomirala je na smjerovima inženjer eksperimentalne biologije i profesor biologije. Doktorirala je 1995. godine.

Ona je u Sabor ušla s liste MOST-a, u prvoj izbornoj jedinici, na listi koju je nosio Prgomet. Ubrzo je iz MOST-a prešla u njegovu HRID, a sada je u HSLS-u.

IZVOR: Međimurske novine

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.