Vulgarna kolumna – samo za 18+

U jednom selu živjela nevina djevojka, koja je odlučila da želi izgubiti nevinost, ali da joj ne uđe.
Zvala se Božica, a kako su joj non stop u selu govorili da je ona najljepša djevojka, kako mora paziti s kim će leći i izgubiti junfer, jer nije takvo blago za svakoga, udarilo njoj u glavu da je zaista nešto posebno, jedinstveno i izuzetno vrijedno.
Ali joj se počelo i vlažiti među nogama, počelo je svrbiti, i svaki dan je ona donosila odluku kome će dati da pije vodu iz njenog izvora.
A u selu su na glasu bila dva mladića, Zoki i Tomo. Obojicu je bio glas da odavno nisu nevini.
No dok se jedan javno volio hvaliti svojim tzv. uspjesima, drugi je više volio da se o njegovim podvizima vijesti šire tajnim kanalima.
I shvatili su obojica da se Božica pali na njih, i ponudili se oni da utaže taj svrab između njenih nogu.
No Božica, iako nevina, izrazi želju da istovremeno bude s obojicom, da joj ga stavljaju i sprijeda i straga, i naprijed i iza, i gore i dolje.
Tomo i Božo su ostali zgroženi njenim prijedlogom, jer bi to značilo da će jedan drugog vidjeti golog, koliki je kojemu, pa onda ako još prvi neće moći izdržati kao drugi nego završi ranije, zamisli sramote.
No Božica nije lako odustajala. Napalila bi jednog, ostavila ga napaljenog pa išla paliti drugog. No dok bi napalila drugog, onaj prvi bi se već ohladio, pa je sve morala opet ispočetka.
Ali nije ni Božica odustajala samo tako. Bila je iz katoličke obitelji i masturbiranje nije dolazilo u obzir, trebalo je biti kako to Biblija kaže, a to znači da žensko mora zadovoljiti muškarca.
Pa je Božica smislila plan.
Neće ona više trčati za njima, nego će im naizmjence govoriti da onome drugome neće dati, da samo ovaj ima šansu, pa će on početi trčati za njom. A ona, još nevina, pa kao sram ju je, ne može samo tako danas dati da se ubere njen cvijet, to treba biti romantično, na određenom mjestu, u određeno vrijeme. No skužio Tomo njenu igru, pa sad kao on neće, rađe će sve sam svojom rukom napraviti. A Zoki sav sretan, sad će Božica dati njemu, i pristaje Zoki na sve poze, misionarski, 69, doggy pozu, jahanje, helikopter, ma sve što Božica smisli, Zoki prihvaća, samo da ga on uvali najtraženijoj junferici u selu, a bome i šire.

I u toj svojoj napaljenosti, zaboravio Zoki da je Tomo maher u širenju vijesti, i lažnih i pravih, tajnim kanalima.
A Tomo je tajnim kanalima već saznao da Božica zapravo hoće baš njega da joj ga zakuca, da je prikuje svojim tijelom dok joj skida junfer, da je gleda onim svojim srnećim pogledom dok lansira raketu!
I skinuo je Tomo svojim reketom mrežu na ulazu u Božićinu pećinu koja se nakupila svih ovih godina nevinosti, lansirao projektil i izazvao takvu eksploziju osjećaja kod Božice da je kasnije, dok je prepričavala kako je izgubila nevinost, još uvijek kolutala svojim razgročenim okicama, kajući se što nije odmah rekla Tomi da je cijeli život htjela samo njega i jedino njega.

No istini za volju, malo su tu želju podgrijavali i seoski pop Joža i glavna snubiteljica u selu, sparivačica Kolinda, koja je uvijek znala tko kome najbolje odgovara.
A Zoki se povukao zbog ovog poraza u sebe, ne zato jer je volio Božicu, nego što nije mogao shvatiti zašto nije on zabio, a već mu je skoro glavić ušao, ali je još brže iskliznuo van, prije nego je oštetio djevičnjak.

Tomo za sada još uvijek glumi da voli Božicu, jer bi mu se mogao ipak još koji put dignuti, a Božica, kao i svaka prava kršćanska žena, sada je osuđena na tog jednog muškarca, kako to i priliči pravoj katolkinji, i boji se da je Tomo uskoro ne ostavi, oskvrnutu, a neudanu, jer je dala zavjet da se neće vezati za nikoga!

Pogled pun ljubavi
Pogled pun ljubavi

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

4 thoughts on “Vulgarna kolumna – samo za 18+

  • NIsam znao da u bibliji piše takva budalaština!

  • Tko kaže, tko to laže da moji Međimurci samo znaju kopat’, a da se u suptilnu politiku ne razumiju.

Comments are closed.