Sara, Zdenkica i Dušan Pavić

Zbog kćeri sjeo u školsku klupu i završio program radionica “Roditeljstvo na pravi način”

Program radionica “Roditeljstvo na pravi način” treću godinu zaredom organizira Osnovna škola Vladimir Nazor iz Pribislavca, rekao  je za portal Međimurje info u telefonskom razgovoru ravnatelj škole Bruno Matotek.

Roditeljstvo na pravi način

Svih pet radionica saslušao je i u njima aktivno sudjelovao Dušan Pavić iz romskog naselja u Pribislavcu koji je vrlo ponosan na to pa sam ga danas i posjetio u njegovom domu.

diploma

Vrlo je ponosan što je odradio svih pet radionica, kaže da je bilo vrlo zanimljivo iako mu na prvoj radionici baš nije bilo jasno što će roditelji na tim igraonicama bez djece, pa neće se valjda roditelji igrati, prepričava svoj dojmove uz smijeh. Nastavlja da je svaka naredna bila sve zanimljivija i poučnija iako priznaje da je na momente bilo i povišenih tonova no ubrzo su roditelji kojih je bilo dvadesetak u dvije grupe shvatili da sve to ide njima u korist kao i njihovoj djeci u predškolskom programu.

Upitao sam ga kako to da je jedini bio na svih pet radionica na što je s ponosom odgovorio da je zato i dobio diplomu i simboličan poklon, ali odmah naglasio da ostali roditelji nisu došli samo jednom nego se desilo da po jednom (opravdano) nisu mogli doći pa je eto ispalo da je on jedini bio na svih pet radionica.

ravnatelj Bruno Matotek i Dušan Pavić
ravnatelj Bruno Matotek i Dušan Pavić

Ponosna na svog oca bila je šestogodišnja Sara zbog koje je i sjeo u školsku klupu pa je za njega i mamu Zdenkicu pripremila mali program. Vesela što će uskoro u školu, malo sam se prebacio u lik predsjednika Udruge Mlada pera te joj darovao komplet Vitezovi Proljetne livade koji ju je obradovao!

Sara Pavić i Gorkić Taradi
Sara Pavić i Gorkić Taradi

A evo i njen program za nas koji smo bili prisutni:

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.