Kristian Kolar

Reakcija načelnika Općine Donji Kraljevec na osvrt Sanje Pigac

Nakon objavljenog osobnog osvrta Sanje Pigac o najboljim maturantima u Srednjoj školi Prelog u uredništvo je stigao demanti načelnika Općine Donji Kraljevec  Miljenka Horvata. Demanti nas je zapravo izuzetno razveselio jer i Međimurje info, a znamo da i gospođa Sanja Pigac isto tako voli vijesti o nagrađivanju učenika. Isprika zbog našeg neznanja, ali nam je izuzetno drago da nam demanti omogućuje da pohvalimo najbolje učenike. Demanti naravno objavljujemo u cijelosti i uopće nemamo ništa protiv da dobijemo još takvih demantija!

Poštovani,
pročitao sam Vaš članak i ja se slažem sa time da treba mlade nagraditi za njihove uspjehe. Općina Donji Kraljevec već niz godina nagrađuje svoje najbolje učenike i studente sa Nagradom načelnika za postignute rezultate na natjecanjima za sva područja. U Vašem članku se navodi i jedan Vaš učenik koji je postignuo izuzetne rezultate na državnom natjecanju sa time da se posebno navodi da žalost ni jedan od njih nije dobio nikakve novčane nagrade niti bilo kakvu drugu počast, osim unutar škole”.
Kako mi kao Općina vodimo posebnu brigu o posebno nadarenim mladim ljudima i svima dodjeljujemo i Plaketu od načelnika ali i novčanu nagradu za određeni rang težine osvojene nagrade, tako je i naš Kristijan Kolar iz S. J. u Trnju dobio isto takvo priznanje i nagradu na svečanoj sjednici, bez obzira što Vi pretpostavljate da neko ne dobije nagradu jer je srednju završio u Prelogu (ne bi Vas htio citirati jer to veoma loše zvuči u konotaciji u kojoj ste to napisali). Sve to možete pročitati u listu Međimurje i u Međimurskim novinama kao i na našoj web stranici.
Ne znamo za druge sredine ali mi se uvijek ponosimo našim nadarenim mladim ljudima i kao takve ih posebno ističemo, zato Vas molim u ime Općine ali i u svoje ime da tu grešku u tom svojem osvrtu ispravite.
Nadajući se da ćemo imati i ubuduće mogućnosti nagraditi mlade talentirane ljude s područja naše Općine koji su stekli obrazovanje u Vašoj školi i postigli zavidne rezultate kao Kristijan najljepše Vas pozdravljam.
Miljenko Horvat

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.