Kako učiniti dobro djelo

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Imam jedan prijedlog za sve ove koje EU izbori ne zanimaju i kojima su svi političari isti i koji se odriču svake odgovornosti oko izbora: hajde u nedjelju iz inata izađite na izbore i glasajte ZA BILO KOGA osim HDZ-a. Da, da, da, i ja sam kandidat, ali ne inzistiram da glasate za mene (iako se naravno neću ni buniti, da vidimo hoću li imati više od 4 glasova koliko članova mi ima obitelj), ali evo pozivam sve, dajte glasajte iz inata upravo zato jer vas politika ne zanima i iako vam je pun kufer politike. Ako velite da su svi političari isti, onda je svejedno kome ćete dati glas, dajte ga nekome samo ne HDZ-u jer su upravo oni doveli sve nas u stanje apatije, osjećaja nemoći, osjećaja iskorištenosti, zlorabljenosti, poniženosti!

Ako samo 20% vas koje politika ne zanima izađete na izbore i glasate za bilo koga osim za ove koji su nam ukrali prošlost, sadašnjost i budućnost, promijenili ste sve! Ne samo izgled liste izabranih, promijenili ste izglede Hrvatske! I još nešto vrlo, vrlo važno: promijenili ste, odnosno smanjili broj onih kojima je makar i na trenutak kroz glavu proletjela suicidna misao. Jer ako išta raste dok je HDZ na vlasti, raste broj suicidalnih misli (a vrlo vjerojatno i djela)!

Pa ako nećeš zbog sebe, a ti izađi i glasaj zbog drugih, ali samo ne za HDZ i učini dobro djelo, a dobra djela se računaju bez obzira jesi vjernik ili ateista!

Uhvati 5 minuta vremena u nedjelju i biraj bilo koju listu, samo ne onu pod brojem 9 (devet) i neka te prožme osjećaj dobročinstva!

Konobar s olovkom

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.