Ime pobjednika je…(luzer se zna)

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Ne mislim sad razglabati o tome tko je dobitnik, a tko gubitnik ovih EU izbora. Dovoljno će svi drugi o tome, a najviše oni koji uopće nisu izašli na izbore.

U koju grupu ja ulazim? Samim time što je netko smatrao potrebnim i korisnim za građane da me stavi među svoju kandidate apsolutno to smatram nekom osobnom pobjedom, stoga veliko hvala stranci Slobodna Hrvatska koja me kao nezavisnog kandidata stavila na svoju listu i to čak na 5. mjesto!

Slobodna Hrvatska i ja surađivali smo i ranije pa stoga ta ponuda i nije bila tako iznenađujuća, a iznesena je na prijedlog Udruge Ovršni, podružnice Međimurje! Nadam se da ih nisam razočarao i da je naša suradnja uspješno i pozitivno završena. Moram im se zahvaliti jer smo surađivali iako smo možda na neke stvari imali različite poglede kao recimo na pitanja poput vjere ili religije općenito. Pomogli su mi da naučim kako se može surađivati i kad nema tog 100% -nog preklapanja i kako se uvažavanjem drugog mišljenja može ostvariti i vlastiti (evolucijski) napredak. Stoga još jednom hvala im na kandidaturi i ostvarenoj suradnji.

Moj preferencijalni glasovi, glasovi za konobara iz Međimurja koje sam dobio čak iz 14 županija govore mi još jedno: da sam prepoznat kao Konobar s olovkom, da još ima ljudi bez predrasuda i da ima onih koji podržavaju otvorene istupe. Hvala svima njima i ono što ne moram niti obećavati jer se podrazumijeva samo po sebi – Konobar s olovkom nastavlja svoje kolumne i sa svojim gorkićizmima i dalje! Publiku očito već imam, zašto je ne proširiti?

PS: pa zar samo 4 😱🤪😂👅🤣🥳?

Popis županija iz kojih sam dobio preferencijalne glasove: Međimurska, Varaždinska, Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Koprivničko-križevačka, Primorsko-goranska, Požeško-slavonska, Zadarska, Vukovarsko-srijemska, Splitsko-dalmatinska, Istarska, Dubrovačko-neretvanska županija i Grad Zagreb!
Od srca vam hvala!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.