I dalje iskreno odgovaram, ovaj put Međimurskim novinama

U aktualnom broju od petka 17. svibnja u  posebnom prilogu: EU izbori – svi mi kandidati odgovorili smo na tri pitanja Međimurskih novina koja najviše zanimaju međimurske građane uoči izbora hrvatskih kandidata za EU parlament.

Za što će se zalagati ako uđete u EU parlament kako bi se poboljšala kvaliteta života građana u RH?

Za čvršću i stabilniju vladavinu HDZ-a. Nakon tri godine postojanja i više stotina akcija protiv njih i njihovih jataka napokon smo svjesni da ne možemo protiv njihovog sustava podrške koji čine SDP, DORH, Ustavni sud, APIS… Stoga smo osmislili kampanju “Parodijom protiv lakrdije”, u sklopu koje obilazimo HDZ i njegove neslužbene podržavatelje inzistirajući na tome da HDZ dobije minimalno 99% glasova na ovim izborima. Dakle, sasvim konkretno, nakon ulaska u Europarlament ćemo na lošem engleskom tražiti “itrnal rejn of HaDeZe (vječnu vladavinu HDZ-a).

Vrijednosti , znanje i vjera u Hrvatsku tri su razlike između HDZ-a i ostalih, poručio je nedavno mali Kessler i to je istina. U svom vlasništvu imaju sve vrijedno, zna se kako su do toga došli i vjeruju da će im Hrvatska još toga dati!

Da nisu europski nego hrvatski izbori onda bih rekao da treba ukinuti javne bilježnike, ne vjeronauk nego religiju izbaciti iz škola, revidirati Vatikanske ugovore, smanjiti broj općina, gradova i županija, hitno napraviti reformu školstva i novi kurikulum, očistiti sudstvo, legalizirati pobačaj, dozvoliti homoseksualnim parovima posvajanje djece, priziv savjesti riješiti odmah kod zapošljavanja i dati prednost onima koji su spremni raditi ono za što im je država, odnosno porezni obveznici, platila školovanje, potaknuti OPG-ove na biodinamičku proizvodnju, vodu proglasiti temeljnim ljudskim pravom, provesti sekularnost i u praksi itd., ali su ipak EU izbori pa kažem da treba preko EU potaknuti i napraviti pravne temelje da možemo ukinuti javne bilježnike, ne vjeronauk nego religiju izbaciti iz škola, revidirati Vatikanske ugovore, smanjiti broj općina, gradova i županija, hitno napraviti reformu školstva i novi kurikulum, očistiti sudstvo, legalizirati pobačaj, dozvoliti homoseksualnim parovima posvajanje djece, priziv savjesti riješiti odmah kod zapošljavanja i dati prednost onima koji su spremni raditi ono za što im je država, odnosno porezni obveznici, platila školovanje, potaknuti OPG-ove na biodinamičku proizvodnju, vodu proglasiti temeljnim ljudskim pravom, provesti sekularnost i u praksi itd

Predstavite ukratko svoj program u tri točke?

Naš program se bazirao na inzistiranju pozitivnih rješenja koja postoje diljem EU po pitanju isplate plaće na ruke, ovršnog zakona, javnobilježničke djelatnosti, poljoprivrede, školovanja kod kuće, etičnih banaka… Ali odustali smo od tog programa i sada propagiramo samo domoljublje, demokršćanstvo i vjerodostojnost.

Recite našim čitateljima zbog čega vi osobno želite biti zastupnik u Europskom parlamentu?

Želim dobiti mogućnost da smiješno velika osobna primanja uložim u javno izlaganje političkog kriminala, korupcije, nepotizma, ovršne mafije… I u tome imam podršku udruge Ovršni, kao i mnogih drugih udruga koje rade odlične stvari na području Međimurja. Osim toga, kao ugostiteljski djelatnik želim dobiti priliku posluživati gospodina Junckera, da se osobno uvjerim može li prva osoba EU stvarno popiti više od očuha prvog čovjeka na listi HDZ-a.

Želim i preko EU parlamenta smanjiti broj hodočašća u Međugorje bez povratne karte, želim da se u cijeloj EU kategoriziraju zločini univerzalno jer trenutno nešto što je u EU teški zločin kod nas je osnova za dodjelu priznanja i materijalnih dobara kao nagrada, istina samo u određenim krugovima, ali to treba spriječiti. Želim izjednačiti brojevne sustave u EU i kod nas da ne bude više kod nas beskonačnost  broj za jedan manji od broja uhljebničkih mjesta koje vladajući mogu izmisliti! Želim da se kazaljke na satu više ne pomiču, ali da vrijeme konačno počne teći iz kamenih gena u gene napretka i razvoja!

A svi vi, dragi čitatelji koji me želite nešto pitati, dođite sutra, 18.05. u centar Čakovca između 9 i 12 sati. Uz mene bit će i Danijel Galović, nositelj liste Slobodne Hrvatske, Tigar koji se i dalje bori za drugačiju, slobodnu Hrvatsku!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.