Lošinjskom Vitality hotelu Punta dodijeljen je certifikat Run friendly

Lošinjskom Vitality hotelu Punta dodijeljen je certifikat Run friendly, oznaka koju nose hoteli u potpunosti prilagođeni za smještaj i boravak trkača, kao i ostalih ljubitelja aktivnoga odmora. Certificiranje provodi zagrebačka tvrtka Run Croatia, a hotel Punta u vlasništvu hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas jedan je od malobrojnih hrvatskih hotela koji se mogu pohvaliti ovim certifikatom.

Vitality hotel Punta ispunio je sve potrebne uvjete kako bi zadovoljio standarde procesa certificiranja Run friendly hotela, a dodijeljena mu je najviša moguća kategorizacija s oznakom tri tenisice. To znači da svi njegovi posjetitelji u sklopu Run friendly paketa ostvaruju niz pogodnosti kao dodatak na uobičajenu hotelsku ponudu. Ovakav tip hotela je u potpunosti prilagođen svim potrebama trkača, a gosti imaju pravo na Run friendly paket koji uključuje kvalitetnu majicu za trkače, medalju kao nagradu za otrčane sve rute oko hotela, mapu za trkače, različite ture za trčanje od početničkog do naprednog programa, ponudu zdrave hrane i pića u mini baru, energy barove, late checkout, te posebne programe masaža. Uz sve navedene pogodnosti, otok Lošinj kao destinacija nudi veliki broj atraktivnih staza za trkače svih razina formi u sklopu predivnoga krajolika s pogledom na more, brojnim vidikovcima i uvalama.

„Konceptom Run friendly hotela želimo našim gostima, a posebno onima koji preferiraju aktivan odmor, omogućiti dodatnu pogodnost, da u savršenstvu netaknute prirode provedu idealan aktivni odmor na otvorenom. Tako će svi rekreativci i trkači u našem hotelu pronaći idealne uvjete te hotelski tretman u potpunosti prilagođen njihovom životnom stilu“, naglasio je Rikardo Hesky, direktor Jadranka hotela.

Lošinj je zbog svoje mikroklimatske posebnosti idealno mjesto za sportske aktivnosti na čistom zraku bogatom aerosolima te obogaćenom aromatskim i blagotvornim djelovanjem mediteranske flore. Boravak na otoku Lošinju i u Run friendly Vitality hotelu Punta čini idealan paket iskustava za trkače svih razina spremnosti, ali i sve druge goste željne aktivnog doživljaja Lošinja kao otoka vitalnosti i jedinstvene destinacije na Mediteranu.

„Pokretanjem projekta certifikacije Run friendly hotela cilj nam je bio ponuditi dodatnu vrijednost hotelima, ali i trkačima budući da smo prepoznali vrijednost velikog svjetskog trenda – aktivnog načina života i odmora. Run friendly paket za hotele nudi gostima sve što će im trebati za trčanje, a umirujuća otočka lokacija samo je dodatan razlog da svoj odmor provedu aktivno te naprave iskorak za svoje psihofizičko zdravlje“, izjavio je Berislav Sokač iz tvrtke Run Croatia.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.