Predstavljanje slikovnice autora-osnovnoškolaca u OŠ Petra Zrinskog u Zagrebu

11.04.2019. (četvrtak) u 09,00 sati u OŠ Petra Zrinskog u Zagrebu održat će se predstavljanje slikovnice Vitezovi Proljetne livade prvašićima, rezultat natječaja Udruge Mlada pera iz Čakovca na kojem su timovi od dva člana (učenik nižeg i učenik višeg razreda) trebala nastaviti zadane priče ili napisati svoje s jednim, dvoje, troje ili sve četvero viteza Proljetne livade (dječak Filip, dodo ptica Picek, vrtni patuljak Vanček i delfin Benđi) . Slikovnica je posvećena malom Matiji Gluhinić i njegovom prijatelju Downu koji će također prisustvovati predstavljanju slikovnice. Svaka priča zapravo ima neki pojam ili pouku s kojima će se mnoga djeca vrtićke dobi i prvašići, kojima je slikovnica prvenstveno i namijenjena, vjerojatno prvi put susresti.

Slikovnica je već podijeljena u nekim dječjim vrtićima i školama, a u četvrtak će svoj primjerak dobiti i mladi autori iz OŠ Petra Zrinskog čije su priče objavljene u slikovnici (Luka Taslak i Petar  Taslak dobitnici su Brončanog pera) kao i svi prisutni prvašići.

Predstavljanju slikovnice pozvana je i ministrica Murganić budući da je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, uz Općine Štrigova i Mala Subotica te NP Krka glavni financijski pokrovitelj projekta.

PREPORUKA:  Ambasador Udruge Mlada pera Luka Prgić razveselio djecu slikovnicama

Slikovnica je formata A4, na 40 stranica, ilustracije Fantasy Factory tim iz Murskog Središća.

Dječji vrtić Kockice Štrigova

Dječji vrtić Potočnica Mala Subotica

OŠ Gornji Mihaljevec

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Oglasi

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.