Zašto Ustavni sud dopušta HRT-u povredu doma?

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi

Hrvatska radiotelevizija (skraćeno HRT) hrvatska je javna radijska i televizijska ustanova. U obavljanju svoje djelatnosti Hrvatska radiotelevizija neovisna je o svakome političkom utjecaju i komercijalnom interesu, tvrdi Wikipedia. Zaista Wikipedia mnogo toga ne zna i ne barata s pravim podacima. HRT nikako nije neovisna, ona je PR služba Hrvatske demokratske zajednice, guši neovisno i objektivno novinarstvo i leglo je za financiranje uhljeba. HRT pretplatu možete početi plaćati prisilno, bez svoje volje, jer HRT kontrolori su zastrašivači koji prijetećim pristupom dolaze do novih silom agitiranih pretplatnika. O njihovom pristupu već sam pisao u kolumni Kad HRT kontrolori zastrašuju studentice. Dakle, HRT pretplatnik možete postati mimo svoje volje, na prevaru, zastrašivanjem, u jednoj minuti, ali raskinuti HRT pretplatu, tu vam ne pomaže ni Ustav ni Ustavni sud Republike Hrvatske i prije možete postati dobitnik Eurojackpota nego raskinuti ugovor o HRT pretplati.

Pročitate li ZAHTJEV ZA ODJAVU PRIJAMNIKA, pročitat ćete sljedeće

HRT

Izdvajam ovu rečenicu: dopuštam ovlaštenoj osobi HRT-a provođenje kontrole posjeda prijamnika, što znači da onom agresivcu HRT kontroloru morate dopustiti ulazak u svoj dom. Vi to ne želite, ali ne možete podnijeti zahtjev bez tog pristanka, što znači da je HRT i opet nad vama izvršio prisilu.

Što o tome kaže Ustav, znači onaj neki dokument koji bi trebao biti najviši, najmjerodavniji i s kojim se ne bi smio sukobiti niti jedan zakon, niti jedan pravilnik, niti jedan službeni dokument?

34

Kaže da osim s nalogom suda nitko ne smije u Vaš dom, da je Vaš dom nepovrediv. Osim HRT-u, on smije! Znači možete podnijeti Zahtjev za odjavu prijemnika samo ako dozvolite ulazak HRT agresivcima. To se pravnim rječnikom zove iznuda, a dozvoljava je Ustavni sud Republike Hrvatske! Zašto?

Konobar s olovkom

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.