Photo: Konobar s olovkom ide u tisak

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi

Dragi moji, s ponosom vas obavještavam da su svi pripremni radovi za moju knjigu Konobar s olovkom gotovi i knjiga ide u tisak. Knjiga prilično drugačija od dosadašnjih, a već je i za promociju dogovoreno tko će imati muzički intermezzo i bit će to prilično neuobičajeno.

Sve je započelo objavama na Facebooku u obliku mudrih misli, opaski na tekuće dnevne društvene događaje ili jednostavnim mlaćenjem prazne slame, a u potpisu je bilo Gorkić je govorio! što je kasnije evaluiralo u Gorkić je nešto, ovo ili ono dok se nije desio prvi pozdrav na ulici s Gorkić je govorio!

No ja sam (i to uvijek ponosno napominjem) konobar, a zbog svog pisanja sam napredovao u Konobara s olovkom. Zato su u prvom djelu knjige te moje misli ilustrirane crtežima Ivane Kiščinal, a u drugom dijelu su moje priče vezane uz svijet ugostiteljstva, pomalo (ili možda popuno!) dvosmislene, ali to ovisi o tebi dragi čitatelju koliki si puritanac i moralista, jer mašta može da proizvede svašta!

O promociji ćete biti obaviješteni na vrijeme, a sada samo malo da vam zagolicam maštu!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.