HNS čestitao Đokoviću na osvajanju nagrade Laureus

Hrvatski nogometni savez čestitao je Novaku Đokoviću na osvajanju nagrade Laureus za najboljeg sportaša svijeta. Poznato je kako se HNS i Đoković poštuju javno budući da je srpski tenisač za vrijeme Mundijala u Rusiji iskazivao podršku hrvatskim nogometašima.

Glavni konkurent Đokoviću bio je hrvatski kapetan Luka Modrić, osvajač svih prestižnih nogometnih nagrada u 2018. godini.

“Iako bi naš glas išao Luki Modriću, čestitamo zasluženom dobitniku nagrade Laureus, Novaku Đokoviću, koga Vatreni izrazito cijene”, stoji na HNS-ovom službenom Twitteru.

Laureus je prestižna nagrada koja se dodjeljuje od 2000. godine. Niti jedan nogometaš nije uspio osvojiti ovu nagradu. Za Đokovića je ovo bilo četvrto slavlje u ovom izboru poslije 2012., 2015. i 2016. godine.

“Laureus nagradu želi osvojiti svaki sportaš, i samim tim, za mene to priznanje predstavlja veliku čast. Činjenica da sam večeras među velikim brojem sportskih velikana i što sam u prilici slušati o izuzetnim stvarima koje Laureus čini diljem svijeta daje ovoj nagradi posebno značenje. Prošla sezona je bila nevjerojatna za mene, oporavio sam se od ozljede i s uspjehom odigrao Wimbledon i US Open, i to je nešto čega ću uvijek sjećati. Oduševljen sam i želio bih još jednom zahvaliti Akademiji Laureus na velikoj podršci”, rekao je srpski tenisač koji je prošle godine osvojio Wimbledon i US Open.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.