LANA PRLIĆ BRUTALNO SPUSTILA HRVATSKIM ZASTUPNICIMA

“Hrvatska će uskoro morati donositi rezoluciju u Saboru o Irskoj i Njemačkoj”

Lana Prlić, zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i potpredsjednica Socijaldemokratske partije BiH reagirala je na raspravu o usvajanju Deklaracije o položaju Hrvata u BiH u hrvatskom Saboru.

Donirajte Udrugu Mlada pera

„Hrvatska vlast, ako nastavi ovakvom pogubnom politikom za svoje građane koji masovno odlaze, uskoro će morati donositi rezoluciju u Saboru o Irskoj i Njemačkoj i petljati se unutrašnje odnose i uređenje.

Ukoliko se vlasti u Hrvatskoj vode svojim antidemokratskim i antieuropskim rezolucijama, onda bi trebali zabraniti glasanje za više od 300.000 hrvatskih građana, koji se ne izjašnjavaju kao Hrvati u Republici Hrvatskoj, a imaju utjecaja na izbor predsjednika Republike Hrvatske.

Osnovno ljudsko pravo da bira i bude biran i rezolucije koje negiraju to pravo svakom građaninu BiH su anticivilizacijske.

Dakle, dragi susjedi, fokusirajte se na rješavanje nagomilanih problema u privredi, stupnju sloboda i sigurnosti, lošeg kurikularnog sistema u obrazovanju, katastrofalnog stanja u zdravstvu, ministara koji su u očitim sukobima interesa…,a ostavite Bosnu i Hercegovinu na miru“, navodi se u izjavi.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.