Budi na suprotnoj strani

Budi Hrvat. Budi rodoljub. Budi domoljub. Hodaj ponosno i BUDI NA SUPROTNOJ STRANI. Građani Hrvatske dođite mu odati počast na način da budete na suprotnoj strani OD NJEGOVE USTAŠKE. Okrenite mu leđa. Dođi danas, na Međunarodni dan ljudskih prava, u ponedjeljak, 10. prosinca u 14 sati, na Sveučilišnoj livadi u Zagrebu kod onoga kojeg su umotali u najlon. Da je bilo mudrosti i pameti ranije pa mu ovakvo priznanje odati prije 30 godina. Cilj prosvjeda je ukazati da “ne treba podizati spomenike u čast Tuđmanu koji je zaslužan za zločine i masovna kršenja ljudskih prava, posebno prema nacionalnim manjinama, čemu je pridonijela huškačka i šovinistička politika stranke na čijem je čelu bio”.

Donirajte Udrugu Mlada pera

“Ako već trebamo podizati spomenike, smatramo da je došlo vrijeme za podizanje spomenika svima koji su stradali kao nevine žrtve državničke politike hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. Vjerujemo da je sazrelo vrijeme da u Zagrebu, u Hrvatskoj, konačno pokažemo suosjećanje, a ne nadmoć, da propitamo što su naše pobjede, a što porazi, da se umjesto pobjedničkom vojskom hvalimo i ponosimo kreativnom i hrabrom mladošću koja želi ostati ovdje, u zemlji koja ju neće gušiti i ušutkavati”

Što očekivati od Hrvatske koja organizatoru zločinačkog poduhvata te organizatoru “humanog preseljenja u Bosni i Hercegovini trajno unesrećio generacije Hrvata i ali u drugih naroda u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini? Istraživači (politolozi, sociolozi, historičari i drugi) koji su se u svijetu u proteklih četvrt stoljeća bavili Hrvatskom praktički su se jednoglasno odredili prema autoritarnim i nedemokratskim praksama njegovog hrvatskog režima te prema njegovim opsesivnim ambicijama da dijeli Bosnu i Hercegovinu.
Hrvatska javnost i društvo još dugo vremena neće imati snage propitivati dogmu o njemu kojeg su tek ovih dana nažalost umotali u najlon.
U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se agresivno glorificira njegovo nasljeđe a mladi nepovratno odlaze. Samo budala ne uočava kauzalnost.

Organiziraju: DOSTA JE Ja se vas ne bojim

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.