Zajedničko priopćenje Slobodne Hrvatske i Inicijative Ovršni ustanak

 

Slobodna Hrvatska Inicijativa Ovršni ustanak

 

 

 

 

U elektroničkoj prepisci Radne skupine za izradu novog Ovršnog zakona isplivao je prijedlog konačnog Ovršnog zakona i to ni više ni manje nego prijedlog odvjetnika iz ureda pokojnog kralja ovrha koji je prema vlastitim riječima posao s ovrhama sam izmislio.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Podsjećam da je Slobodna Hrvatska i Inicijativa Ovršni ustanak sakupila preko 40.000 potpisa protiv postojećeg ovršnog zakona te napisala kompletan prijedlog novog Ovršnog zakona promijenivši mu čak i ime u Zakon o pljenidbi.

Taj i takav prijedlog nije bio prihvatljiv ministru Bošnjakoviću prije svega zbog naših čvrstih uvjerenja da se nepotrebni utezi poput Fine i javnih bilježnika moraju hitno izbaciti iz prijedloga novog Ovršnog zakona jer će se u suprotnom zbog skupoće i nastavka pogodovanja ovršnoj mafiji cijeli sustav i zemlja jednostavno raspasti, a ovo malo radno aktivnog stanovništva pobjeći što dalje odavde.

Ovo što smo danas imali priliku pročitati u medijima traži odgovornost kompletne radne skupine i državnog tajnika koji joj je na čelu, a posebno ministra Bošnjakovića jer ovakvi prijedlozi koji dolaze iz redova Hanžekovićevog ureda po nama iz Slobodne Hrvatske i Inicijative Ovršni ustanak predstavljaju izdaju nacionalnih interesa.

Supredsjednik Slobodne Hrvatske i vođa Ovršnog ustanka

Danijel Galović

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.