Prikupljanje potpisa za promjenu Ovršnog zakona se nastavlja

Danas, u subotu 13.10.2018. godine, od 08:00 do 12:00 na Trgu Republike u Čakovcu Inicijativa Ovršni ustanak prikupljat će potpise za promjenu Ovršnog zakona, i postojećeg i novog kojeg Hanžekovićev ured priprema za ministra Bošnjakovića.  Skupljanje potpisa popratili su i priopćenjem:

Kadija te tuži, kadija ti sudi!

Na hrvatskom jeziku, Hanžeković&Partneri ti kroje, Hanžeković&Partneri ti skroje!

Kakva je ovo demokratska, pravedna i pravna država ako su oni zbog kojih je javno i masovno izraženo nezadovoljstvo Ovršnim zakonom kreatori nove verzije ozakonjivanja otimanja domova građanima?

Donirajte Udrugu Mlada pera
Zar potez ministra Bošnjakovića da u obranu janjeta stavlja vuka nije licemjerno, zar to nije potez kojim se narod podcjenjuje i ponižava?

Zar potez ministra Bošnjakovića da krvnika proglašava obranom nije sukob interesa?

Nevjerojatna je bahatost i okrutnost Vlade RH prema svojim građanima! Svakim novim potezom, a pogotovo ovim angažiranjem odvjetnika iz Hanžekovićevog ureda da radi novi Ovršni zakon oni sve više i sve otvorenije rade protiv svojih građana i na otimanju njihovih domova!

Slobodna Hrvatska i Inicijativa Ovršni ustanak dosad su skupili 40.000 potpisa, nastavljamo i dalje dok se konačno ne donese Ovršni zakon iz kojeg će biti izbačeni FINA, odvjetnici, javni bilježnici i lihvarski preprodavači dugova te će se dužniku omogućiti realno vraćanje duga bez lihvarskih kamata koje i nekoliko puta znaju prelaziti iznos samog duga!

Ako Vlada neće, mi hoćemo!

Ovršni zakon mora pasti ako želimo da Hrvatska preživi!

Inicijativa Ovršni ustanak

Prikupljanje potpisa za promjenu Ovršnog zakona se nastavlja

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.