Pjesmom kroz život: Andrea i Goran Šafarić

Andrea i Goran Šafarić iz Pušćina osvajaju publiku u duetu.
Uskoro će predstaviti autorsku pjesmu Saki bira para sam na MEF-u 16.11.2018.
Dan ranije, 15.11.2018. gostovat će u emisiji Lijepom našom u Orehovici kod Branka Uvodića.
Svoj 1.samostalni koncert uz goste i prateći bend održat će 04.12.2018. u CZK Rudar u Murskom Središću s početkom u 19:00 sati.
Iza usklađenog para već je više od 100 odrađenih nastupa na obredima crkvenih vjenčanja te bezbroj svirki na nacionalnoj i internacionalnoj glazbenoj sceni, a ponosno izjavljuju:
“Naša prva autorska pjesma uskoro će ugledati svjetlo dana u studenom ove godine.”

Andrea i Goran Šafarić
Andrea i Goran Šafarić

Bračni par Šafarić je sve zapaženiji na međimurskoj sceni, bilo u zboru, Vokalnoj skupini Zrinski, Meta Music bandu ili pak duetu.

“Životni nam je moto Pjesmom kroz život!” – kažu uglas, a glazba je dio njihovog života otkad znaju za sebe. Ovih se dana posvećuju nastupima u dvoje, a tome doprinosi čvrsta emocija koju uvijek podijele s publikom.

“Zajedno nastupamo već punih deset godina, u braku smo punih 12 godina i imamo troje prekrasne djece: Laura (10), Ervin (9) i Bruno (6) koja nam se povremeno priključe na našim nastupima.
U veljači ove godine, točnije za Valentinovo odlučili smo da ćemo se posvetiti nastupima u duetu i krenuli smo svojim smjerom jer najbolje funkcioniramo u paru.” – nastavljaju svoju priču.

“Između svakodnevnih obveza nema predaha, nema odmora jer sad je pravo vrijeme za nas. Volimo ljude, izazove, dobru svirku i sve ono što vole mladi.” – nadopunjuju jedan drugog u rečenicama. Osim svakodnevnih proba i svirki za vikend, a najčešće na obredu vjenčanja, bogat je i širok repertoar u bračnog para Šafarić, pa se tako na njihovom repertoaru mogu naći pop-rock, domaća i strana zabavna glazba, klapska, crkvena i klasična djela.

“Volimo izazove pa smo se u ožujku prijavili za uloge u mjuziklu Jadnici na kojem smo zaista naporno radili, a nastupili smo na premijeri 11. svibnja u varaždinskoj Areni u dvije uzastopne izvedbe. Bio je to velik  zalogaj za nas dvoje, ali to nas je iskustvo oplemenilo i dalo uvid u svijet kombinacije glume i glazbe. Nastupali smo s djecom Laurom i Ervinom.

mjuzikl Jadnici
mjuzikl Jadnici

Obitelj Šafarić dobila je poziv od međimurskog pjevača Mirka Švende Žige te postali dio njegova projekta Najljepša obiteljska priča. Nastupili su 15. svibnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu koju umjetnici nazivaju hramom i imali čast upoznati i druge glazbene obitelji iz Hrvatske, koje su također sudjelovale u projektu, kao npr. obitelj Rucner, Nedić, Gelato sisters i druge.
“Čast je sudjelovati u tako velikom projektu sa svojom obitelji. Naša kći Laura tada je imala 9 godina i svirala je na violini, dok nas je sin Ervin pratio na gitari sa svojih 8 godina. Tako mladi, a već su imali priliku nastupiti u najpoznatijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj. Družili smo se i upoznali s drugim glazbenim obiteljima, što je zaista jedno predivno iskustvo, koje će nam zauvijek ostati u sjećanju”. – prisjeća se bračni par.

Mirko Švenda Žiga, Laura, Goran, Andrea i Ervin Šafarić u KC Vatroslav Lisinski u Zagrebu
Mirko Švenda Žiga, Laura, Goran, Andrea i Ervin Šafarić u KC Vatroslav Lisinski u Zagrebu

Prva autorska pjesma Saki bira para sam i samostalni koncert

Donirajte Udrugu Mlada pera
Andrea i Goran Šafarić posvećeni su tome da im zajedničko vrijeme protječe u kreativnosti: “To što smo par i radimo zajedno ima više prednosti nego nedostataka, normalna stvar nam je da se pjevuši i priprema za nastup ili uvježbava u autu na putu do nastupa. U svakodnevnim obvezama dogodi se klik pa stihovi pa glazba, a tako je u konačnici nastala i naša prva autorska pjesma Saki bira para sam.”

Nastupamo, a ujedno pozivamo Vaše čitatelje, ujedno i naše fanove i one koji će to tek postati da nas prate koliko budu u mogućnosti do kraja godine.
Podsjetimo, prvo gostovanje je 15. studenog na snimanju emisije Lijepom našom u Orehovici.
16.11.2018., dan kasnije, na Međimurskom festivalu zabavne glazbe – MEF-u.
1. samostalni koncert Pjesmom kroz život  održat će se u Centru za kulturu Rudar u Murskom Središću 04.12. 2018. godine u 19:00 sati uz prateći bend i posebne goste.

Uspješan duo ima velike planove, a s obzirom na njihov talent, ni najmanje ne sumnjamo da će im uspjeti.

 

Andrea i Goran Šafarić

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.