U Zagrebu počelo događanje naroda?

Bijesni roditelji napali Bandića, gađali ga jajima i razbili mu auto

Jučer su zagrebačkog gradonačelnika i USKOK-ovog optuženika Milana Bandića napali stanovnici zagrebačkog Vukomerca koji su prosvjedovali nakon  prekjučerašnje pucnjave u tom naselju.

Obračun kalašnjikovima između dvije obitelji dogodio se u neposrednoj blizini osnovne škole i to oko 19 sati, u vrijeme dok su u njoj još bila djeca, a ispred škole su se jučer okupili prosvjednici. Tamo se tijekom prosvjeda pojavio i Milan Bandić s pročelnikom Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavlom Kalinićem.

Bandića su u jednom trenutku napali bijesni roditelji školaraca i stanovnici Vukomerca, a sve je bilo na rubu fizičkog obračuna.

Građani izviždali Bandića

Zagrepčani napali Bandića

Bandića su roditelji i stanovnici izviždali i žestoko ga izvrijeđali. Vikali su mu: “Đubre. Majmune. Goni ih u pičku materinu, vodi ih doma. Ti si ih doveo”, misleći na jednu od romskih obitelji čija je kuća u blizini škole i ispred koje se jučer pucalo, a kako su za Index rekli svjedoci, pucalo se i iz te kuće.

U jednom trenutku prosvjednici su nasrnuli na Bandića. Kako javlja Indexov reporter, Bandić je djelovao potpuno prestrašeno.

Kad je odlazio, bacali su mu razne predmete na auto, a navodno mu je polomljeno staklo na službenom automobilu. Bandića su gađali i jajima.

Intervenirala i policija, neki prijetili da će zapaliti kuću romskoj obitelji koja je sudjelovala u obračunu

Prosvjednici su bijes iskalilii i pred kućom romske obitelji koja je sudjelovala u obračunu. Bilo je i nekih koji su vikali da će im zapaliti kuću, javlja Indexov reporter i dodaje da su bili alkoholizirani.

Zbog kaosa koji je zavladao, intervenirala je policija koja je pokušala smiriti stanovnike.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.