Izvana gladac, iznutra jadac

Ponekad mi padne na pamet  misao kako čak i kurva, pardon, prostituka zna reći ne, jedino hrvatski narod nikako da nauči koristiti tu riječ kad je potrebno. A potrebno je svaki put kad netko sebe prikazuje poštenijim nego što je, iskrenijim nego što je i ono, najvažnije, dosljednijim nego što je.

A pokazalo se da je takav Živi zid, odnosno njegov “istaknuti” član Branimir Bunjac. I sad mi vjerojatno slijedi tužba za klevetu, zato što sam javno napisao da ga ne smatram baš poštenim, iskrenim i dosljednim.

Takvu tužbu zaradio je čakovečki aktivist Davor Vikert jer je, kao što stoji u samoj tužbi, tužitelju ispod statusa na društvenoj mreži Facebook napisao uvredljiv i klevetnički komentar sljedećeg sadržaja: „Bunjac…. ti si višestranačko frustrirano govno koje je isplivalo na površinu kroz kriminalnu organizaciju. „

Da su riječi pomalo neprimjerene, jesu. Kleveta? Prilično upitno! Više komentar između dviju aktivnih osoba u politici. I ono najvažnije, gospodin Bunjac (eto Bunjac nazvao sam te gospodinom) se nekako hoće uvući u okrilje zakona o državnim dužnosnicima, smetnuvši s uma da on nije nikakav državni dužnosnik nego saborski zastupnik koji čak nije niti izabran u Sabor nego je ušao kao zamjena Vladimiri Palfi.

A zašto nije dosljedan? Pročitajte za što se tobože zalaže Živi zid:

Izvana gladac, iznutra jadac

Očito se radi o floskulama na papiru, u stvarnosti to nije tako! Bunjac (ovaj puta bez onog gospodin) i Živi zid pričaju ono što narod želi čuti, a rade ono što i oni protiv kojih se oni tobože bore! I zato Bunjac nisi potpuno pošten, nisi potpuno iskren i nisi dosljedan jer ne prakticiraš ono što teoretiziraš! I onda se logično postavlja pitanje: je li doista ono za što tužiš Vikerta kleveta?

Stoga prenosim poziv Inicijative građana Čakovca i Međimurja:

Pozivamo sve građane Međimurja, Čakovčanke i Čakovčance da 12. i  13.09.2018. dođu pred Općinski sud u Čakovcu, da pružimo podršku, kao prvo čovjeku, običnom građaninu i aktivisti Davoru Vikertu. Kao što već znate tuži ga saborski zastupnik ŽZ Branimira Bunjac za duševne boli zbog klevete na FB. Strogo zabranjujemo dolazak sa stranačkim obilježjima jer ne želimo da si stranke nabijaju političke poene. Pozivamo i sve građane koji su maltretirani od strane ŽZ da nam se priključe sa argumentima, jer građani Međimurja žele dokazati javnosti pravo lice Branimira Bunjca i pojedinih članova ŽZ.

prosvjed

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

2 thoughts on “Izvana gladac, iznutra jadac

  • Bunjac je i mene tužio za nekakvu klevetu i to na temelju nekih slika koje je sam krivotvorio ili mu je to netko pomogao, to neznam. Zastupa ga Zvonimir Hodak, a po njegovim izjavama koje su javne, priča da je bio dobrovoljac i hosovac, međutim u papirologiji koju je Zvonimir Hodak priložio kao dokaz, jasno se vidi da nije bio hosovac, nego je bio ročni vojnik i to tek 1992.
    Posjedujem svu dokumentaciju, kao i tri tužbe gdje me tužio i traži po 100 000 kuna na ime nekih duševnih boli, klevete ili ne znam niti ja čega sve ne….
    MALA MU JE IZGLEDA SABORSKA PLAĆA 😀

    • Joj molim te šuti, nisi ni ti nevinašce jer su protiv tebe pokrenuli postupak zbog toga što si bez dozvole iskopao Bunjčeve podatke !
      Dokaz : Protiv gospodina Mihokovića u tijeku je sudski spor iz kojega spisa je on proizvoljno izvadio osobne podatke Branimira Bunjca, uključujući JMBG i javno ih objavljuje čime prema zakonu o GDPR-u čini prekršaj za koji se automatizmom propisuje novčana kazna do visine 50 tisuća kuna.

Comments are closed.