16 medicinskih sestara iz iste bolnice zatrudnjelo u isto vrijeme

U BOLNICI u američkoj saveznoj državi Arizoni u istom periodu u drugom stanju ostalo je 16 medicinskih sestara.

To je 10 posto medicinskog osoblja na odjelu intenzivne njege u bolnici u gradu Mesa, a čak su i pacijenti počeli primjećivati visoku stopu trudnoće.

Medicinske sestre na konferenciji za novinare našalile su se kako “mora da je nešto u vodi”, odnosno da je “to možda njihov zajednički plan da dobiju slobodne božićne praznike”, prenosi BBC.

Prvi porođaj grupe očekuje se u rujnu, a posljednji u siječnju. Rochele Sherman, koja je u osmom mjesecu trudnoće, kaže kako nisu ni shvatile koliko ih je trudno dok nisu otvorile grupu na Facebooku. “Kad da smo imale neki pakt”, rekla je.

Njezina kolegica Jolene Garrow zahvalila je kolegicama koje su im pomogle u poslovima koje trudnice teže obavljaju, kao što je bavljenje sa zaraznim bolestima poput tuberkuloze i slično.

Osoblje će imati zajednički baby shower za sve žene sljedeći tjedan, prije nego što počnu odlaziti na 12-tjedni rodiljski dopust.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.