Danijel Subašić obranio tri penala, uništio Dance, pa proslavio s Hrvojem na srcu

HRVATSKA PROŠLA!!! A ZADRANIN JE HEROJ KOJEG ĆE POVIJEST UPAMTITI!

Kakav junak, najveći, pobjednik.

Danijel Subašić.

Radovao se Peter Schmeichel dok mu je sin Kasper obranio Luki Modriću udarac s bijele točke u 116. minuti. Radovao se dok je Kasper zadržavao udarce Milana Badelja i Josipa Pivarića. Ali umjesto dva, Danijel je obranio tri. Tri velika i odveo Hrvatsku u četvrtfinale, u Soči u suboti na sudar s domaćinom Rusijom.

Danijel je, što smo svi vidjeli, slavio s fotografijom na majci svog pokojnog prijatelja Hrvoja Čustića i još više s njime u srcu.

Spojio je ruke i pogledao prema nebu. Ovo je bila pobjeda za Hrvatsku, ali i za njega, Hrvoja Ćustića, neprežaljenog prijatelja koji mu je bio poput brata i čiji lik na majici nosi baš svaku utakmicu otkako je napustio ovaj svijet prije 10 godina.

  • Moj Hrvoje će zauvijek biti uz mene, i to ne samo na majici, nego i u srcu – rekao je nedavno Danijel Subašić, hrvatski junak pobjede protiv Danske.

Prije tri mjeseca obilježila se 10. godišnjica tragične smrti Hrvoja Ćustića, nogometaša Zadra koji je preminuo nakon što je na utakmici udario glavom u betonski zid na Stanovima. Sudbina je htjela da baš Subašić ispuca loptu za kojom je Hrvoje krenuo. To je bio dan koji je Subašiću promijenio život.

Danijel Subašić

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.