VIDEO: Drage kolege, ovakav odlazak u mirovinu želim!

Mjesto gdje se sve ovo desilo je El Paso u Texasu, a glavni glumac cijelog ovog događaja je zamjenik šefa policijske stanice koje je poslije skoro 30 godina provedenih na poslu otišao u penziju. Takav je život, učimo, radimo i na kraju odemo u zasluženu penziju poslije toliko godina. Ovaj čovjek je imao zadnji dan na svome poslu, a tada ga je htio iskoristiti maksimalno.

Možete li zamisliti kakav je to osjećaj raditi tolike godine, a onda imate zadnji dan na poslu? Svako se sigurno taj dan osjeća posebno, a možda ste vi to i prošli pa znate kako je. Tako je ovaj zamjenik šefa policije bio u liftu sa svojom kolegicom, dok mu se kroz neko vrijeme pridružila još jedna.

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Cijela radnja se desila u liftu kada su mislili da ih niko drugi ne može vidjeti, ali nisu znali da su ih kamere snimale cijelo vrijeme. U to vrijeme je krenula prava akcija, a kolege ovog zamjenika policije su mu priredile nešto posebno za taj dan, te su u liftu pustili njegovu najdražu pjesmu.

Njegovo ime je Toni Šerb, te je istog momenta od kako je čuo tu pjesmu krenuo da izvodi nekoliko svojih plesnih taktova koji su iznenadili svakoga. Njegove kolegice mu također nisu ostale dužne, nego su cijeli ovaj događaj napravile još više posebnim, dok je kroz neko vrijeme ovaj snimak obišao cijeli svijet. Poslije ovoga moramo reći da je Toni Šerb otišao u penziju sa stilom, dok je svima postao poznat samo radi ove scene iz lifta. Sada pogledajte kako je taj njegov famozni odlazak u penziju izgledao:

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.