Umrli ste prije 67. godine života? Morate uskrsniti za penziju!

Naslov Vas je malo zavarao? Morate uskrsnuti ne da bi otišli u mirovinu nego da odradite mirovinu koju nećete dobiti jer ćete odmah dalje biti mrtvi! A ako ste umrli prije 67 godine života i imate djecu, djeca nasljeđuju Vaš dug u godinama za odradu mirovine. Pa recimo umrli ste s 57 godine, 10 godina ranije nego što Vam je Vlada RH dozvolila i Vaša djecu nasljeđuju Vaš dug za odradu. Imate jedno dijete? Ostali ste dužni državi 10 godina pa će Vaše dijete morati raditi do svojih 67 godina plus Vaši 10 što znači da će morati raditi do 77. godine života. Navršene, naravno!
Lakše je ako imate više djece, tada djeca dijele dug u godinama među sobom ravnopravno, bez ostavinske rasprave, pa u biti što imate više djece to će njima biti lakše.
A to je jedna od mjera demografske politike, vrlo važan poticaj da poželite imati više djece!

A ovim potezom dokazano je da je moguće nešto za što se inače stalno tvrdi da je nemoguće, a to je suradnja među ministarstvima. Zar ovo nije funkcionalna suradnja Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku?

No ja im samo poručujem, sve što mi mogu je polizatiMy ass

 

 

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.